DD Tips Bjerke 30/12

Publicerad på 30 Dec 2020 - 01:33

DrTrav

DrTrav

30 Dec 2020 - 01:33

DD Tips Bjerke Onsdag 30/12.

DD1: 2 High Into The Sky
DD2: 3,5,6,8,10

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
2 High Into The Sky är en fyraåring hos Frode Hamre som trivs bra över distansen och är kvick iväg från start. Idag har man fått perfekt utgångsläge och är min tidiga ledare av loppet. Från stallet meddelar man att detta är stallets bästa chans i omgången. Från ledningen är man hästen att slå för övriga och segerchansen ska vara hög. Förstahäst och jag spikar på Dagens Dubbel. 

6 Jackson Avery har visat fin form och stått för för bra prestationer på slutet. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen och gången innan stod man för en vass avslutning över upploppet. Hittar man fina ryggar idag kommer man avsluta vasst över upploppet och ska inte nonchaleras.

9 Sam The Man är en startsnabb femåring som missgynnas ikväll då han inte kan utnyttja sin startsnabbhet från bricka nio, men man har en fin startrygg i 2 High Into The Sky. Man kommer därför i ett andraspår direkt från start. Sam The Man vann direkt i comebacken senast, och nu med ett lopp i kroppen till kvällens start kommer formen vara framflyttad ytterligare. Pass upp trots utgångsläget.

Min Vinnare: 2 High Into The Sky
Spets efter 500m: 2 High Into The Sky
Skrällen: 6 Jackson Avery
Ranking: A 2 B 6,9,3,4,5,7 C 1,10

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
3 Goodman B.R. vann enkelt för två starter sedan efter att man direkt tagit hand om ledningen. Detta är en sexåring som är väldigt kvick iväg från start och man är min tidiga ledare av loppet. Väl i ledningen sen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

5 Tayno Destrier har fin form för dagen, för två starter sedan vann i fin stil när man plockade ner ledaren Key To Happen till synes enkelt. I den senaste starten såg man också fin ut när man skulle sätta in attacken men galopperade istället bort en framskjuten placering. Med formen på topp så kommer man blanda sig in i segerstriden här om man håller sig till rätt gångart. Tidig.

6 Rossini Diamant har även han fin form för dagen, i den senaste starten vann man i fin stil i monté. Skulle den genomköraren ge en fin kick nu när man går tillbaka till sulky igen är man med och gör upp om segern. I grunden finns fin kapacitet, och Rossini Diamant är ett givet streck på min kupong.

Jag väljer även att strecka 10 Orlando G.M. och 8 New Talisman.

Min Vinnare: 3 Goodman B.R.
Spets efter 500m: 3 Goodman B.R.
Skrällen: 8 New Talisman
Ranking: A 3,5,6 B 10,8,1 C 12,11,9,2

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto