DD Tips Bjerke & Solvalla 13/1

Publicerad på 13 Jan 2021 - 14:00

DrTrav

DrTrav

13 Jan 2021 - 14:00

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 13/1.

DD1: 4
DD2: 1,2,6,7,8,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
4 Bianca Sisa blir min förstahäst i loppet då jag tror man sitter i ledningen efter en bit. I den senaste starten starten galopperade man i ledningen på upploppet och för två starter sedan vann man överlägset över den kortare distansen, en distans som är aktuellt även i kvällens start. Det skulle kunna bli svar invändigt här och då väntar en tuff inledning på loppet vilket också skulle öppna upp för skräll. Därför kommer jag gardera brett på V86 men ta ställning och spika Bianca Sisa på Dagens Dubbel. Hon är endast är streckad på 14% i skrivande stund vilket skulle vara en okej vinnare för båda spelformerna.

2 Brage Hindø kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start, segrar där man dessutom imponerat. I den senaste starten hade hästen gott om krafter över mål efter att ha körts till ledning efter en bit. Brage Hindø är allround och har visat att han kan vinna från olika positioner. Ikväll går man upp lite i klass men skulle gynnas om det blir högt tempo på loppet. Kommer vara med och göra upp om segern ikväll.

3 Ilenna Bonanza är hästen som kommer utmana Bianca Sisa om ledningen. Lyckas man hålla upp ledningen är såklart mycket vunnet för detta sexåriga sto även om det skulle kunna kosta en hel del.

7 Eddie Arctous är ganska kvick ut bakom bilen och hittar bara Eirik Höitomt som nu återigen sitter upp bakom denna sjuåring ner i ett vettigt slagläge så fäller man många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Bianca Sisa
Spets efter 500m: 4 Bianca Sisa
Skrällen: 7 Eddie Arctous
Ranking: A 4,2 B 3,7,5,1,6,9 C 10,8

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
9 Cassius Ima var ute på V75 i den senaste starten och blev då fast med krafter obrukade över mållinjen. För två starter sedan vann man på rejält sätt över den aktuella distansen. Med formen på topp och ett passande utgångsläge är segerchansen hög i min bok. Får man få spara speeden till sista halvvarvet blir man inte lätt att stå emot för övriga ikväll. Förstahäst.

6 Worrywart galopperade bort en fin placering i den senaste starten på V75. Ikväll står man perfekt inne i loppet och den längre distansen är bara ett plus för denna sjuåring. Han kan göra endel själv under loppen och har vunnit fyra av sju starter i lopp över 2640m. Räknas tidigt in i segerstriden här.

1 Cash Cowboy är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Från ledningen är dessutom Cash Cowboy obesegrad på tre starter. Skulle man få fuska bort lite av loppet och köra sakta där framme kan man mycket väl rinna undan till en seger här.

Skrällen för mig är 8 Totte C.D. som gjort två riktigt bra lopp på slutet som inte går att utläsa ur resultatraden. För två starter sedan stod man för en mycket fin upphämtning efter galopp och i den senaste starten fick man ett tufft lopp där man blev utsvarad och blev hängandes i tredjespår. Fick då många extra meter för att sen få köra sig till dödens med 600m kvar till mål. Får man en bättre resa ikväll så finns formen för för att vara med i segerstriden. Pass upp.

Min Vinnare: 9 Cassius Ima
Spets efter 500m: 1 Cash Cowboy
Skrällen: 8 Totte C.D.
Ranking: A 9,6,1,8 B 2,7,3,12,4,10 C 5,11

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto