DD Tips Bjerke Söndag 14/6

Publicerad på 13 Jun 2020 - 17:37

DrTrav

DrTrav

13 Jun 2020 - 17:37

Dagens Dubbel-spelet avgörs på söndag på Bjerke. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Bjerke Söndag 14/6
DD-1: 5 Calina
DD-2: 1,4,5,6,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
5 Calina galopperade bort sig för tre starter sedan. Näst senast vann hon från spets och gången efter det kördes hon passivt men hon avslutade klart bra och då räckte det till tredjeplatsen bakom Madelen L.T.C. som vann från ledningen. Här tror jag att Frode Hamre kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag hon vinner loppet. Blir det inte ledningen är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner.

9 Gogo Hall är i mycket bra form. Han kom med en visslande avslutning från kön i skymundan senast. Får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden kan han bli farlig över upploppet.

6 Code Bon fick vandra i dödens senast och orkade inte riktigt även om han kom i mål på en bra tid. Nu verkar det som att man vill till ledningen men jag tror att det kan kosta mycket kraft att nå till den positionen och det finns risk för dödens igen och skulle det bli dödens blir det tuffare att vinna loppet.

1 I Am The Tiger kom med en härlig avslutning från kön men fick aldrig tag i Outstanding O. i ledningen så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Han är inte så snabb iväg så läget här kan bli en fälla men hittar han loss från innerspåret i god tid före mål kan han överraska.

7 Allaway G.T. har inte riktigt fått till det på sistone men han kan bättre. Han har ett spår långt ut på vingen nu så han riskerar att hamna illa till men med lite klaff är han inte borta.

4 Mellby Frodo blev det helt fel för senast samtidigt som hästen inte var som bäst så det loppet kan vi glömma. Med rätt resa här kan han vara med och utmana om en god placering.

Ranking DD-1: A 5 B 9,6,1,7,4,3,10 C 11,2,8,12

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
4 Mister F Daag årsdebuterade i Copenhagen Cup senast. Med en vass avslutning då så var han inte så långtifrån segern men nu blev det en tredjeplats bakom Heart Of Steel istället. Med det loppet i kroppen så tror jag han är klart bättre nu. Får han ett passande lopp biter hans avslutning bra till slut.

9 Looking Superb levererade en stark avslutning i Paralympiatravet på Åby näst senast. Senast i Elitloppsförsöket satt han långt bak och trots att han återigen spurtade bra kunde han inte ta så mycket. Blir det lite tempo på loppet har han en härlig speed att tillgå.

5 Vitruvio är titelförsvarare i det här loppet. Han galopperade bort sig under frammarsch i slutsvängen senast. Debut i ny regi för Björn Goop nu. Från ett trevligt utgångsläge borde han kunna nå en vettig position och då kan han vara med och kriga om segern.

6 Tsunami Diamant har varit duktig och ståtar nu med två raka segrar. Han tog över ledningen i den andra svängen senast och vann sedan på ett bra vis. Här blir det nog ingen ledning men får han en fin resa kan han dyka upp i segerstriden.

1 Elian Web var en rejäl besvikelse i Elitloppsförsöket senast. Innan det hade han gjort flera bra insatser. Han lever mycket på sin startsnabbhet så skulle han få fuska bort en del av loppet som när han vann finalen av Paralympiatravet i april så kanske han kan hålla undan till seger.

7 Madelen L.T.C. har varit duktig vid två raka segrar. Hon gick undan till en lätt seger från ledningen senast. Svårare att nå till täten här men med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter.

2 Ble Du Gers har svarat för två bra insatser efter en tids frånvaro. På Charlottenlund näst senast så blev det seger. Gången efter det så var han ute i Harper Hanovers lopp och där hakade han på bra i skymundan som trea bakom Moni Viking som vann det loppet. Han är rätt trög men sitter bra till i andraspår omgående och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen ha en sämre dag så kan han slå till här.

Ranking DD-2: A 4,9,5 B 6,1,7,2 C 3,8,10 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas 

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto