DD Tips Boden 19/6

Publicerad på 19 Jun 2021 - 09:39

DrTrav

DrTrav

19 Jun 2021 - 09:39

DD Tips Boden Lördag 19/6

DD1: 3 Can Lane
DD2: 2,3,4,5,6,7,9

7 rader x 40 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 3 Can Lane. Han fick ge sig ifrån ledningen i den senaste starten emot en mycket imponerande Jaguar Dream den dagen. Dessförinnan hade han tre raka segrar på kontot och formen är fortsatt fin. Ikväll har Can Lane på nytt ett fint utgångsläge med bricka tre, han är den troliga ledaren av loppet och i den positionen trivs Can Lane bra. Örjan Kihlström kör hästen för andra gången, senast han satt upp i sulkyn slutade det med seger. När även de främsta motbuden har sämre utgångslägen känns det givet att ta ställning och spika Can Lane ikväll.

Motbud
8 Upstate Face har visat toppform på slutet vilket han inte minst visade för två starter sedan när han vann en silverfinal via en visslande avslutning, klockan stannade på 09,5 sista 1000m. I den senaste starten vann han överlägset på nytt banrekord med växlar sparade i mål. Ikväll blir det Erik Adielsson som ska köra hästen för första gången vilket är spännande. Men spår åtta är inte optimalt och dessutom aviseras det ett passivt upplägg från stallet denna gången, vilket stärker min uppfattning om att spika emot. Men givet streck för den som garderar.

Nämner även 1 Balotelli Crown som kan få loppet ikväll. Han avslutade bra i den senaste starten när luckan kom med 200m kvar till mål. Han kan öppna bra och skulle kunna sitta i rygg på Can Lane från start. Uppenbarar sig sen luckan in på upploppet kommer han kunna avsluta vasst.

Min Vinnare: 3 Can Lane
Spets efter 500m: 3 Can Lane
Skrällen: 1 Balotelli Crown
Ranking: A 3 B 8,1,7,5,12,11,2 C 6,9,10,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Dagens höjdpunkt Norrbottens Stora Pris med 1.000.000kr i förstapris avslutar V75 spelet.

2 Very Kronos var en av förstahandsfavoriterna i Elitloppet tidigare i år. Man fick då spår åtta i försöket och fick ett omöjligt lopp. Ikväll har han fått ett bra utgångsläge och det skulle inte förvåna mig om Erik Adielsson som sitter i vagnen sänder ekipaget till ledningen från start. Lyckas man komma dit kommer man sen sälja sig väldigt dyrt. För två starter sedan var han väldigt bra som tvåa bakom Delia du Pommereaux i Paralympiatravet. Formen ska vara fortsatt bra meddelar stallet och detta är mitt första streck i Norrbottens Stora Pris.

4 Moni Viking var ytterligare en som var hårt påpassad i Elitloppet och fick nöja sig med en femteplats i Elitloppsfinalen. Insatsen hästen stod för då går inte att klaga på. Moni Viking är heller ingen sprinter så att nu när loppet är 500m längre jämfört med Elitloppet så gynnar detta Moni Viking som är ett råämne. Givet segerbud i loppet och ett givet streck på kupongen.

7 Vernissage Grif var ute i så sent som i Lördags och fick då ett fint lopp och avgjorde enkelt tillslut. Då tävlade han barfota runt om för första gången och gynnas om han kan tävla så ikväll igen. Täta starter har han visat tidigare inte ska vara några problem. Men från bricka sju finns risken att bli hängandes i spåren en bit. Men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen finns kapaciteten för att blanda sig i segerstriden.

3 Wild Love var ute och mötte Vernissage Grif i lördags. Då avslutade Wild Love mycket bra och plockade längder på Vernissage Grif över upploppet. Med rätt ryggar ikväll kommer hennes avslutning bita bra på nytt. Intressant till låg procent.

Nämner även 6 Who’s Who som var favorit i Harper Hanovers Lopp senast men fick ge sig mot Wild Love den gången efter att ha dragit fram henne i spåren in på upploppet. Skulle det vara ombytta roller ikväll och Who’s Who är den som blir framdragen ikväll kommer hans avslutning bita mycket bra.

Min Vinnare: 2 Very Kronos
Spets efter 500m: 2 Very Kronos
Skrällen: 3 Wild Love / 6 Who’s Who
Ranking: A 2,4 B 7,3,6,9,5 C 1,8,10

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto