DD Tips Boden 27/5

Publicerad på 27 Maj 2021 - 12:10

DrTrav

DrTrav

27 Maj 2021 - 12:10

Dagens Dubbel Boden 27/5

DD-1 8.12
DD-2 1.9

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
12 Ladybug Lara är en stark dam under utveckling och var mycket bra senast som tvåa bakom Leave Your Sox on i en snabb avslutning över kort distans. Hon har fått ett springspår på tillägg och borde kunna söka sig framåt till en bra position och även om hon möter äldre hästar nu tror jag att hon är bra nog att vinna loppet, även om det är tufft att begära.

8 La Norna har vunnit två raka lopp på Bodentravet och när några allvarliga utmanare på den främre volten har strukits så borde det inte vara någon omöjlighet att hitta till ledningen om hon är först fram från den bakre volten. Överkomligt gäng oavsett och hon räknas tidigt.

4 Affair Amok gynnas av strykningarna och borde ha en bra möjlighet att hitta till ledningen nu. Hon har visat bra fart med barfotabalansen och hade varit spännande att se hur långt hon räcker om hon väljer att köra i ledningen.

Jag betalar även för 6 Lollipop Girl som var bra i ett V75-lopp under fjolåret och med ett par lopp i kroppen och lättning i balansen så är formen troligen framflyttad ett hack nu.

Min Vinnare: 12 Ladybug Lara
Spets efter 500m: 4 Affair Amok/8 La Norna
Skrällen: 4 Affair Amok
Rankingen A:12.8 B:4.6 C:10.13.2.7.11.5.9.14

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
9 Leave Your Sox On är en segerstaplare när det handlar om trav uppe i Norrland och jag blir såklart inte ett dugg förvånad om Mika Forss rundar samtliga ekipage i ett sällskap som han normalt sätt ska ha en toppchans mot. Det är absolut en tänkbar spik i omgången och för den som hellre vill strecka på lite i kallblodsloppet så köper jag absolut spiken här. Han blir dock troligen väldigt klar favorit och den rensar bra bakom för den som lever på V64 inför sista och jag vill försöka fälla med några tänkbara motbud.

1 Maxi öppnar riktigt fort från start och jag har svårt att se någon annan sitta i ledningen med tanke på att startsnabba Anthem fick ett spår långt ut på vingen. Senast var det årsdebut och hon lyckades pricka bra från spår 1 i volten och försvarade ledningen. Hon fick sedan bestämma en bit innan hon fick press under sista halvvarvet och hon orkade inte riktigt den gången. Med ett lopp i kroppen nu och med värsta konkurrenten från ett bakspår ska det bli spännande att se hur långt hon kan räcka.

6 Anthem gick några riktigt bra tider under fjolårssäsongen och har vunnit med duktiga Sandra Eriksson tidigare. Nu har hästen fått kvala efter några tveksamma prestationer men om hon kan hitta tillbaka till de prestationerna hon levererade under 2020 skulle det kunna vara en rolig skräll i loppet.

7 Amperage Hanover mötte för tuffa hästar senast i ett uttagningslopp till Norrlands Grand Prix och var klart bra som tvåa gången innan efter ett tufft lopp. Det är en häst under utveckling som verkar vara på gång nu och även han räknas bakom favoriten.

10 Kalles Caviar Ås är svårbedömd efter ett längre uppehåll men det låter från stallet som att hästen är väl förberedd och det blir barfotabalans direkt i årsdebuten. Skulle favoriten ha en sämre dag är han inte sämre än någon annan här.

Min Vinnare: 9 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 1 Maxi
Skrällen: 6 Anthem
Rankingen A: 9 B:1.6.7.10 C: 12.4.2.11.5.3.8

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto