DD Tips Boden 28/7

Publicerad på 27 Jul 2021 - 23:08

DrTrav

DrTrav

27 Jul 2021 - 23:08

Dagens Dubbel Boden 28/7

DD-1 2,5,6,7,9
DD-2 9 Swagger

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Makethemark är verkligen på gång tillbaka nu efter ett mindre lyckat fjolår. Han har endast gjort tre starter i år, och i årsdebuten i April var hästen inte som bäst och fick därför lite extra vila direkt. Nu har man fått två lopp i kroppen och i den senaste starten visade Makethemark att formen är på gång. Han avslutade starkt via 09 sista 1000m bakom Zaccaria Bar och Nadal Broline i Gotlandslöpningen. Med en formkurva som pekar uppåt ligger även en seger nära till hands. Given förstahäst för mig.

2 Mindyourvalue W.F gjorde det mycket bra för två starter sedan när man trots ett tufft lopp gick undan till seger. Vart ute så sent som i torsdags i ett bra lopp med ett tufft utgångsläge och Mindyourvalue W.F var inte riktigt att känna igen. Men när tränaren Robert Bergh väljer att starta så tätt som fem dagar senare måste man räkna med att hästen känns fin. Han kan öppna bra från start och från ett perfekt utgångsläge kan man inte nonchaleras. Kommer man till ledningen är man främsta motbudet till Makethemark.

5 Selmer I.H. håller bra form för dagen och galopperade bort en andraplats kort före mål i den senaste starten. Dessförinnan hade man en seger och en andraplats på kontot. Slog fyra av kvällens konkurrenterna senast om man bortser från galoppen. Kan öppna bra och trivs i ledning, skulle man ta sig förbi Mindyourvalue W.F från start ökar även segerchansen.

Nämner även 6 Zorro Swing som ska tävla barfota runt om och med amerikansk vagn för första gången i livet ikväll.

Min Vinnare: 7 Makethemark
Spets efter 500m: 2 Mindyourvalue W.F / 5 Selmer I.H.
Skrällen:
Ranking: A 7 B 2,5,6,9 C 1,4,3

V86-8 2140m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 9 Swagger. Detta är en fin femåring som hade två raka segrar på kontot inför en tilltänkt start i V75 Finalerna på Färjestad. Blev dock struken då, men visade direkt efter det att han inte tappat speciellt mycket på grund av det utan han kunde jogga hem en enkel seger från ledningen senast. Swagger har tagit sex segrar på sina sju senaste starter och hade han inte galopperat med segern klar på V75 den 15/5 så hade det varit sju raka segrar. Oavsett position i loppet ska Swagger ses med högst segerchans i loppet och han är en given spik för mig.

Motbud
2 Speedy Tilly kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start och har en formkurva som pekar uppåt. Denna sexåring har stått för fina prestationer på V75 och har ikväll ett spännande utgångsläge. Skulle han lyckas ta sig förbi invändiga Grevin Sisu från start ökar såklart segerchanserna. Men även från andra positioner är detta främsta motbudet till min spik på förhand.

1 Grevin Sisu är kvick iväg från start och ses som knapp spetsfavorit i loppet. Men frågan är om han vill köra i den positionen då det endast blivit tre segrar på sju försök från ledningen samt att Grevin Sisu hittills är utan pallplacering i lopp där förstapris överstiger 100.000kr. Kanske är det så att man nöjer sig med rygg på ledaren och en garanterad fin resa i detta lopp där man möter bra motstånd. Endast en outsider.

Min Vinnare: 9 Swagger
Spets efter 500m: 2 Speedy Tilly
Skrällen:
Ranking: A 9 B 2,6,2,1,10,11 C 5,12,7,8,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto