DD Tips Boden 8/2

Publicerad på 8 Feb 2021 - 10:17

DrTrav

DrTrav

8 Feb 2021 - 10:17

DD-tips Boden Tisdag 8/2

DD-1 5 Magnifik Brodde
DD-2 1,2,5,10,12

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Magnifik Brodde imponerade i senaste starten som även var årsdebuten, man vann då efter att travade utvändigt om ledaren i hela loppet. Magnifik Brodde stod för ett rejält intryck. Man har troligtvis gått framåt med det loppet i kroppen och har såklart en toppchans även i kvällens start. Man har ett passande utgångsläge och skulle man hitta till ledningen blir man ingen lätt nöt att knäcka för övriga. Given förstahäst och spik på Dagens Dubbel.

6 Cupido Sisu gillar jag personligen, han är gynnad av hemmaplan och att det nu är medeldistans jämför med senaste starten. För två starter sedan vann man efter en vass avslutning. I den senaste starten blev det galopp med 150m kvar till mål. Studsar man tillbaka prestations mässigt och lever upp till sitt fulla kunnande kan man utmana förstahästen om denna har en sämre dag.

8 Callela Leonard gjorde det bra i senaste starten när man gick i mål som tvåa bakom Magnifik Brodde efter en rapp avslutning när luckan uppenbarade sig. Gången före vann man på Finsk mark. Formen är det inget fel på, men man behöver såklart en del tur från detta utgångsläget. Men klaffar det med positionerna är man med långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 5 Magnifik Brodde
Skrällen: 6 Cupido Sisu
Ranking: A 5 B 6,8,9,11,7 C 10,2,4,1,3

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
12 Atlas Eagra kommer med bra form till dagens start. Har två segrar på de tre senaste starterna. För två starter satt man fast med sparade krafter. I den senaste starten vann man enkelt efter fått ett perfekt lopp. Atlas Eagra trivs även över den längre distansen, vilket tre segrar på fem starter skvallrar om. Med formen på topp och Mats E Djuse i sulkyn för första gången kommer man vara segeraktuell på nytt. Förstahäst.

5 NoLimitJimMit gjorde det bra som tvåa i den senaste starten efter fått ett lopp i rygg på ledaren. Gången före vann man enkelt från ledningen. Ikväll står man bra inne i loppet pengamässigt och man är kvick från start. Han är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Streckas tidigt.

Nämner även 10 Bottnas Easy Cash som har fin form, har fin form och har en etta längst ner i resultatraden som kommer försvinna i och med dagens start. Han är stark och rejäl och trivs över den längre distansen. Streckas även han på mitt system.

Skrällen är 1 Antonio America som troligen inte kommer kunna hålla upp innerspåret ikväll, men man är oavsett garanterad en fin resa härifrån. Ikväll åker återigen den amerikanske vagnen på vilket är ett plus. Kommer med en färsk seger i bagaget, så formen är det heller inget fel på. Hittar man rygg på ledaren och lucka över upploppet kommer denna elvaårings vassa avslutning bita bra. Pass upp.

Min Vinnare: 12 Atlas Eagra
Spets efter 500m: 5 NoLimitJimMit
Skrällen: 1 Antonio America
Ranking: A 12,5 B 10,1,3,9,6,7 C 8,11,3,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto