DD Tips Boden Torsdag 24/9

Publicerad på 24 Sep 2020 - 13:35

DrTrav

DrTrav

24 Sep 2020 - 13:35

Dagens Dubbel-spelet avgörs i Boden ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Boden Torsdag 24/9
DD1: 5 Mindyourvalue W.F.
DD2: 4,8,12

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Mindyourvalue W.F. knäckte den ledande Bucks To Burn till seger från den dödens näst senast. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Hevin Boko. Han är stark så jag tror han vinner det här loppet från dödens om Ove A Lindqvist kan hålla ett jämnt hårt tempo med honom.

4 Selmer I.H. var helt överlägsen näst senast. Gången efter det så fick han en invändig löpning innan han kom loss och då avslutade han strålande och var på väg mot en ny seger men Apollon De Kacy kom med en väldigt vass spurt så han slutade tvåa bakom denne. Här tror jag på tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Hesiod har inte vunnit på nästan två år. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

11 Eder Bob kom med en bra avslutning och kom i mål som tvåa bakom J.H.Mannerheim näst senast. Gången efter det så blev det en fjärdeplats i ett lopp där Apollon De Kacy spurtade in till seger. Med de rätta ryggarna att gå i innan han spelar ut speeden så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

6 Top Of The World vann ett lopp över 1100 meter näst senast. Han kan öppna bra men det blir nog tufft att komma till spets men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter.

3 Marciano gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och han höll okej även om han inte fick med sig något av priskakan senast. Kan Micael Melander servera honom ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en god placering.

Ranking DD-1: A 5 B 4,10,11,6,3 C 8,9,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
4 Rally Ida gjorde det bra vid vinsten näst senast. I den senaste starten så gick hon rätt bra som sexa i ett Breeders' Crown försök som vanns av Bank Wise As. Trevligt utgångsläge och med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara med och göra upp om segern.

8 Lara Luca inledde karriären bra när hon tog två lätta segrar på Boden i våras. Hon har gjort det bra i Finland på sistone. Tråkigt startspår nu så det behövs en del klaff men kan Ulf Ohlsson hitta en bra väg med henne så kan hon bli att räkna med när det ska avgöras.

12 Amperage Hanover har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han kom med en positiv avslutning som tvåa bakom en överlägsen Swagger senast. Från det här startspåret behöver han en del hjälp på vägen men klaffar det med löpningsförloppet och blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut.

6 Fox Star var duktig vid spetssegern näst senast. Gången efter det så gick han bra efter galopp och kom i mål som tvåa bakom Katshing Zon. Felfri nu så kan det bli tidig ledning och skulle han få fuska bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

9 A.W.'s Fastlight fick bestämma i ledningen och vann på ett bra vis näst senast. Gången efter det var han inte lika bra och kom i mål som fyra bakom Rambunctious Ravin som vann det loppet. Med de rätta ryggarna att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han nypa en fin placering här.

Ranking DD-2: A 4,8,12 B 6,9,11,2,10 C 1,5,3,7

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto