DD Tips Boden Torsdag 28/5

Publicerad på 28 Maj 2020 - 15:52

DrTrav

DrTrav

28 Maj 2020 - 15:52

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Boden och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Jägersro Torsdag 28/5
DD1: 7 Redhot Tap Dancer
DD2: 6,7,9

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
7 Redhot Tap Dancer gör ofta bra insatser. Han gjorde det bra som tvåa bakom Daniel Wäjerstens Merritt senast. Han kan öppna rätt bra så hittar han ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han han bli farlig när han sätter in slutstöten så han ska räknas tidigt här.

8 B.W.L.Ruthless har ett tråkigt läge här. Han är som bäst när han får ligga på rulle och spara speeden så får han gå med i en bra rygg innan det ska avgöras så är han stark den sista biten.

5 Bottnas Easy Cash gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Titan As senast. Lopp i kroppen nu så han kan vara förbättrad till den här starten. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här.

6 Camilio har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Han är blixtsnabb iväg den första biten så kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge över den korta distansen här.

4 Titan As kommer från en seger. Bra utgångsläge nu så kan han passande lopp i den främre träffen så kan han nypa en framskjuten placering igen.

10 Kivarin Raindance har inlett positivt i sin nya regi för Jaakko Alamäki. På två starter så har det blivit en andraplats i debuten innan det senast blev en seger från ledningen. Uselt läge nu men får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon komma in i matchen.

Ranking DD-1: A 7 B 8,5,6,4,10,9,3 C 1,11,2

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
7 Mr Golden Quick spurtade bra men From The Mine blev för svår så det blev en andraplats näst senast. Han trivdes inte riktigt på en lös bana senast så den starten kan vi glömma. Han är inte så snabb från början så det finns risk att han hamnar illa till men normalt sett så ska han ha en bra chans mot det här motståndet.

6 Brooklyn Hill kommer ut i en spännande debut för Petri Salmela här. Formen är oviss men hon har gjort det bra i jobben meddelar man från stallet. Är hon inte alltför ringrostig så kan han bli farlig här.

9 Callela Leonard hade inte sin bästa dag senast och galopperade som slagen. Får han smyga med i en bra rygg och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut.

10 Voulez Vous gjorde det bra i comebacken senast när han blev trea i ett lopp som vanns av Queer Fish. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Augustus F. är startsnabb och trivs bra i ledningen så kommer han till spets och om han skulle få fuska bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till seger.

11 Hesiod har inte startat på tre månader. Det var längesedan han tävlade barfota runt om men nu gör han det igen och det är optimalt för honom. Löser det sig med positionerna så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 7,6,9 B 10,3,11,1,4,12 C 8,2,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto