DD Tips Boden Torsdag 30/4

Publicerad på 30 Apr 2020 - 15:02

DrTrav

DrTrav

30 Apr 2020 - 15:02

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Boden och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Boden Torsdag 30/4
DD1: 6,9,11
DD2: 6 Mr Golden Quick

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
6 B.W.L.Ruthless har tänt till sedan han återigen fått tävla barfota runt om. Han avslutade positivt till andraplatsen bakom Tayson Bi senast. Han behöver ha ett lopp i ryggar så får han spara speeden in i det längsta så fäller han många hästar till slut.

11 Rally Funny var duktig vid vinsten i årsdebuten senast. Hon har efter det varit struken för en sårskada och det låter från stallet som att det är ett snällt upplägg som gäller här men hon kan ändå bli farlig den sista biten så jag vågar inte plocka bort henne.

9 Denver Brodde debuterade för Petri Salmela senast. Han avslutade då okej som fyra i ett lopp som vanns av Rhapsody Ås. Med lite klaff här så kan han blanda sig i segerstriden.

2 Kivarin Raindance kommer ut i debut i ny regi för Jaakko Alamäki. Hon är startsnabb och kan nå ledningen här och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon leda loppet länge.

7 Only Eyes Broline återkommer efter en paus. Han kan öppna bra så kan Hannu Torvinen slinka ner i en vettig position så kan han ha vissa möjligheter här. Han ska lättas i balansen och får tävla i jänkarvagn den här gången.

13 Marciano fick det inte att stämma och galopperade dubbelt senast. Felfri nu så har han gott kunnande och kan då duga en bit mot det här gänget trots ett iskallt utgångsläge.

Ranking DD-1: A 6,11,9 B 2,7,13,1,3,10 C 8,4,12,5

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
6 Mr Golden Quick var ute i en deltävling till Paralympiatravet senast där han gjorde det bra som fyra bakom Next Direction som vann det loppet. Innan det så plockade han ner sitt motstånd från dödens. Han kliver ner i klass här så även om han riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan så tror jag han blir svårstoppad här.

2 From The Mine har ett lopp i kroppen och kan vara vassare till den här starten. Han är startsnabb men över lång distans så är det tveksamt om han vill köra i spets men får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Eder Bob räckte inte riktigt till i ett lopp i den högsta klassen senast. Han kan öppna bra och kan vara loppets tidiga ledare och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper alltför hård press under vägen.

1 Zorro Swing trivs bra i spets och skulle han hålla upp ledningen så kan det räcka långt här. Det troliga är ändå att han inte lyckas med det men om det löser sig till slut så kan han överraska här.

10 Callela Leonard var duktig vid vinsten i den senaste starten. Distansen passar bra och får han lite draghjälp under slutvarvet så kan han vara långt framme här.

Ranking DD-2: A 6 B 2,4,1,10,11 C 3,7,5,9,8 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto