DD Tips Bollnäs 10/1

Publicerad på 9 Jan 2021 - 23:55

DrTrav

DrTrav

9 Jan 2021 - 23:55

Dagens Dubbel Bollnäs 10/1.

DD-1 3 Ingesson
DD-2 6 Twinkle Face

1 rad x 250kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
3 Ingesson är snabb från start och från ledningen brukar man göra sina klart bästa lopp och man trivs ypperligt över den långa distansen. Även om man har gjort sina bästa lopp med barfotabalans har man visat att man presterar bra med skor också och det ser inte ut som att det finns någon som kommer att sätta upp tempot utvändigt. Från ledningen bör man sedan kunna bestämma tempot och sticka undan över upploppet. Bra chans och jag spikar.

Motbud
5 Flame of Fortune gynnas av den långa distansen och kommer från en seger över aktuell distans och man gick ett starkt slutvarv ute i spåren när man avgjorde loppet knappt. Tuffare emot den här gången och jag tror inte att man slår Ingesson men det känns ändå som att det är den som är värst emot favoriten.

Jag vill också nämna 11 Unarmed Face för de som garderar. Man visade lite smygform efter en snabb avslutning i skymundan senast över en opassande distans och skulle det bli lite tempo på det här loppet kommer man att slå de flesta här. Det krävs att någon sätter upp tempot utvändigt om Ingesson och lite tur på vägen för att komma till men hästen ska inte nonchaleras och det känns som ett roligt platsspel i skrivande stund.

Min Vinnare: 3 Ingesson
Spets efter 500m: 3 Ingesson
Skrällen: 11 Unarmed Face
Rankingen: A:3 B: 5.11.7.10.8.4.6.13 C:15.2.1.12.9.14


Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
6 Twinkle Face kan öppna riktigt vasst och det är min favorit till att vinna loppet. Om 4 Busy Doing Nothing spetsar initialt tror jag att man är först fram att överta ledningen och från den positionen blir man mycket svårslagen. Till skillnad från flertalet hästar i det här loppet kommer man med fin form. Skulle man inte köra sig till spets direkt kommer man att få en vettig position, han är inte beroende av ledningen för att vinna loppet utan kan kan mycket väl vinna den tunga vägen också. Jag spelar en rak Dagens Dubbel idag och spikar Twinkle Face.

Motbud
2 Got to Dash är väldigt effektiv i ledningen och har vunnit hälften av de gångerna man har kört i den positionen. Hittar man dit utan att få alltför mycket press på sig kan man absolut rinna undan. Man jag är inne på att man inte kan hålla ut 4 Busy Doing Nothing från start och då ser uppgiften betydligt klurigare ut för Got to Dash. Givet streck om man garderar loppet.

Min Vinnare: 6 Twinkle Face
Spets efter 500m 6 Twinkle Face
Skrällen: 4 Busy Doing Nothing
Rankingen: A:6 B: 2.1.7.4.9.5.3.8.11 C:12.8.10

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto