DD Tips Bollnäs 14/2

Publicerad på 14 Feb 2021 - 11:46

DrTrav

DrTrav

14 Feb 2021 - 11:46

Dagens Dubbel Bollnäs 14/2.
DD-1 3.5
DD-2 2.9.11

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m Auto
5 Sign Me Up Too är kapacitetsmässigt loppets bästa häst och var godkänd i sin årsdebut när han fick trava utvändigt vinnaren hela loppet och han behövde säkert det loppet i kroppen. Han var även tungt balanserad till den starten och kommer att lättas nu. Det är risk för grovjobb även denna gång men jag finner det inte helt omöjligt att de släpper ledningen med Urgent Call och då blir Sign Me up Too svårslagen.

3 Urgent Call tror jag kommer att spetsa initialt och det är en häst som en otroligt grundkapabel men som det har strulat mycket för under karriären. Hästen har fått lopp i kroppen efter en längre vila nu och oavsett om man försöker köra i ledningen eller släppa över taktpinnen så kommer han att få en bra resa.

9 Reigning Moni kan få svårt att komma till från sitt utgångsläge men är en av de bättre hästarna i loppet och om det blir tempo på tillställningen ökar möjligheterna till seger. Han brukar vara bra med lopp i ryggar men har haft svårt att hitta någon form på ett tag och det är frågetecken för formen även nu.

7 Vacqueyras var otroligt fin senast och höll på att ställa till med en superskräll på v75. Oklart var han hamnar nu men han går inte att räkna bort om formen är intakt.

4 Casanova Sisu har jag jagat ett tag och snart kommer segern att komma. Näst senast spurtade han bra på V75 mot tufft motstånd om när flera av de betrodda söker efter formen kan det vara en rolig skräll.

Min Vinnare: 5 Sign Me Up Too
Spets efter 500m: 3 Urgent Call
Skrällen: 4 Casanova Sisu
Rankingen A: 5.3 B: 9.7.4.2.10.6 C:1.8.11

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
2 Dollar Hornline har förmodligen en bra chans att vinna det här loppet om förra starten har flyttat fram formen ytterligare. Skulle han dessutom hitta till ledningen obehindrat tror jag inte att någon kan besegra hästen om formen är på topp. Årsdebuten gav ett positivt intryck och han var bra som tvåa efter att ha gått en hög 11-tid sista 800m. Bra chans.

9 Self Explosive håller god form och med bra startryggar borde han kunna slinka igenom bra trots sitt bakspår. Senast var hästen tvåa från dödens och var endast slagen av Oxidizer som senast igår vann på ett imponerande sätt inom V75 och även om Dollar Hornline normalt sett är bättre är formen troligen inte hundra procent ännu och Self Explosive kan avgöra med sin speed över upploppet.

11 Gossip Lord brukar ha en rejäl avslutning och det känns som att formen står i zenit. Det behövs såklart lite tur på vägen men med bra draghjälp under slutrundan kommer han att spurta ner de flesta över upploppet.

5 First Ideal Man är en rolig skräll som har fått ett lopp i kroppen efter vila. Han kommer att kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position och även om motståndet är tufft tror jag inte att han gör bort sig här. Men hamnar precis utanför Dagens Dubbel idag, för mig. 

Min Vinnare: 2 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 2 Dollar Hornline
Skrällen: 5 First Ideal Man
Rankingen A: 2.9 B: 11.4.8.12.6.3.7.1 C:4.10

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto