DD Tips Bollnäs 18/6

Publicerad på 18 Jun 2021 - 17:49

DrTrav

DrTrav

18 Jun 2021 - 17:49

DD-tips Bollnäs Fredag 18/6

DD-1 3,9
DD-2 1,2,5,9

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1460m auto
9 Chestnut Hill är en spännande häst i loppet. Han är enamerikanare som har tjänat över 5 miljoner under sin två- och treåringsäsong i USA. Men hittills har resultaten uteblivit på Svensk mark. Han har gjort fyra starter och lsutat som bäst fyra. Men han har samtidigt varit ute i mycket tuffa sammanhang och mött. Bland annat varit ute och stött på Milliondollarrhyme och Click Bait som båda var med i Elitloppet. I den senaste starten var han ute i fyraåringseliten under elitloppshelgen, den dagen slutade med galopp efter 500m. Ikväll går man ner i klass och även om han ställs emot gedigna fyraåringar så är det inte alls samma hårda motstånd som han tävlat mot tidigare. ett lopp som detta måste Chestnut Hill räknas tidigt och med dem rätta ryggarna under slutrundan kan han mycket väl speeda ner allt över upploppet och till låga 14% är detta mitt första streck i loppet.

Dubblar dock systemet med 3 Armani Degato som visat sig vara kvick i benen men samtidigt visat tendenser till att bli alldeles för het i loppen. Nu har han fått en gedigen vinterträning i kroppen och förhoppningsvis har fyraåringen mognat en hel del. Han har fått ett bra utgångsläge och är den troliga ledaren av loppet. Trots att det är årsdebut måste han ses med segerchans från ledningen. Streckas.

Söker man ytterligare streck på systemet vill jag nämna 6 Global Bookmaker som har varit ute mot kulltopparna bland fyraåringar och gjort det bra. I den senaste starten blev man fast med krafter sparade över mållinjen och skulle man komma till bra från bricka sex ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Chestnut Hill
Spets efter 500m: 3 Armani Degato
Skrällen: 6 Global Bookmaker
Ranking: A 9,3 B 6,8,2,7 C 1,5,4,10

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Matadoren Eme kommer med tre segrar på de fem senaste starterna till kvällens start. Formen är med andra ord bra och i den senaste starten vann han enkelt efter att kört sig till ledningen in i första sväng. Har har tidigare visat att han kan öppna bra bakom bilen även om det var ett tag sedan nu. Tar man sig till ledningen ikväll blir man svårslagen, har fyra segrar på fem försök i den positionen.

2 Big Shot har nu fått ett lopp i kroppen efter att varit struken. Formen bör därför vara påväg uppåt för denna femåring. Big Shot besitter en vass avslutnign och från ett perfekt utgångsläge är man garanterad ett bra lopp. Spännande är också att Ulf Ohlsson ska köra hästen för första gången. Givet streck.

1 Hector Boko kommer med en färsk seger i bagaget, i den senaste starten avslutade han sista varvet via 12,9 vilket räckte till seger. Då var det monté och nu återgår man till sulky igen vilket kan göra att hästen tänder till lite extra. Kan öppna bra och är garanterad ett fint lopp från bricka ett.

Nämner även 9 Issiah som tyvärr inte kommer kunna utnyttja sin startsnabbhet från bakspår men formen finns där och klaffar det bara någorlunda med pensionerna längs vägen ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Matadoren Eme
Spets efter 500m: 5 Matadoren Eme / 1 Hector Boko
Skrällen: 9 Issiah
Ranking: A 5,2 B 1,9,3,11,6 C 8,4,10,7,12

Lycka till


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto