DD Tips Bollnäs 20/4

Publicerad på 20 Apr 2023 - 11:05

DrTrav

DrTrav

20 Apr 2023 - 11:05

Dagens Dubbel Bollnäs 20/4

DD-1 2.3.6
DD-2 8 Global Dash

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
3 Lannem Stella är en toppstammad talang som inledde karriären strålande med sju raka segrar och det här är något extra till häst som går ett intressant år till mötes. Hon har visat att hon är snabb bakom bilen tidigare och sitter troligen i ledningen omgående och sedan får övriga normalt mycket svårt att utmana henne. Det var dock inte det där riktiga trycket i årsdebuten och även om hon fick göra jobbet utvändigt om ledaren var det ett motstånd hon borde ha besegrat. Även om jag tror på toppchans, har jag två andra spikar i omgången och vi tar med ett par ekipage bakom.

Jag gillar det jag har sett av 2 Åse Måna som till skillnad från favoriten kommer med dokumenterad form. Senast var det tuffa förutsättningar på Momarken och hon kom tillbaka bra efter en galopp men det var framförallt intrycket vid hennes förkrossande seger på Färjestad som jag fastnade för henne. Hon verkar trivas ypperligt på svensk mark där båda segrarna är tagna och Ole Johan Östre har ännu inte förlorat med henne när hon varit felfri.

Jag tar även med 6 Suså Ö.K som var bra i årsdebuten och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Hon har matchat Lannem Stellas tider över distansen tidigare och saknas det lite form hos favoriten, kan hon utmana.

Min Vinnare: 3 Lannem Stella
Spets efter 500m: 3 Lannem Stella
Skrällen: 2 Åse Måna
Rankingen A:3 B:2.6.12.7.11.4 C:1.5.8.9.10

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
8 Global Dash har imponerat stort och var tvåa i stenhård konkurrens senast på Solvalla. Innan dess hade han radat upp tre raka segrar på Bergsåker och nu ska han tävla barfota runt om för första gången. En svårare omgång hade det kunnat vara en tänkbar spik trots utgångsläget men det finns andra spikförslag i omgången och vi får gardera på lite.

5 Icicle Am har jag som knapp spetsfavorit efter ett par hundra meter även om det finns ett par startsnabba invändigt och det kan komma att kosta att nå ledningen. Hon vann direkt från ledningen i årsdebuten med krafter sparade och även om motståndet hårdnar markant leder hon loppet länge.

9 Grand Canyon Sisu gör comeback efter lång frånvaro och är såklart svårbedömd men det är många startsnabba hästar och det skulle kunna bli ett högt tempo, vilket skulle gynna honom kraftigt.

4 Vichel J.C tror jag tar hand om ledningen initialt och hon trivs över distansen. Det är möjligt att man provar i ledningen men det är tuff konkurrens och det troliga är att man släpper till någon mer betrodd.

Min Vinnare: 8 Global Dash
Spets efter 500m: 5 Icicle Am / Vichel J.C
Skrällen: 4 Vichel J.C
Rankingen A:8 B:5.9.4.3.6.1 C:10.2.7

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto