DD Tips Bollnäs 23/1

Publicerad på 23 Jan 2021 - 11:37

DrTrav

DrTrav

23 Jan 2021 - 11:37

DD Tips Bollnäs Lördag 23/1

DD1: 3,4,5,6,7,8,10,12
DD2: 2 Marschall Match

8 rader x 40 kr = 320 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
3 Grevin Sisu fick utdelning på sin form i den senaste starten när man fick sätta nosen först efter att tagit hand om ledningen, för att sen hålla den positionen från start till mål. Grevin Sisu låg på lite väl mycket framme i ledningen för att det skulle se harmoniskt ut. Ikväll är det andra förutsättningar med spår tre i volt men ska trots det kunna hitta en vettig position från start. Man står bra inne på pengar i loppet och ska i min bok ses med bra segerchans. Knapp förstahäst i ett öppet lopp. Givet att gardera.

10 Danilo Brick gjorde inte sin bästa prestation i den senaste starten vilket gjorde att man blev kvar i klass-I ytterligare en start. Detta är en sexåring med bra kapacitet. Trivs som allra bäst över de längre distanserna men möter ikväll något enklare motstånd. Från stallet meddelar man att Danilo Brick känns bra hemma i träning inför dagen start. Ett givet streck på kupongen.

12 Vicar går upp i klass till dagens start, men detta är en häst som utvecklats mycket under senaste tiden. Tränaren Pasi Aikio låter optimistisk trots det jobbiga utgångsläget. I den senaste starten stod man för en mycket vass avslutning. Nu med formen på topp och Örjan Kihlström i vagnen som har en förmåga att förvandlas de sämsta utgångslägen till fina positioner efter en bit så är man med och slåss om segern här. Pass upp idag.

6 Ara är en sexåring som gynnas ikväll av att ha springspår. Han är kvick iväg från start och hittar tränare och kusk Jörgen Westholm till ledningen här har ekipaget en spännande uppgift framför sig. Från ledningen har Ara vunnit två av fem försök. Streckas på mitt system.

8 Marcos Gallon gick ett bra lopp senast och stod för en vass avslutning. Detta är en kapabel sexåring med fin grundkapacitet. Idag har man ett tufft utgångsläge men skulle det lösa sig från start så finns kvaliteter för att vara med och utmana om segern.

Min Vinnare: 3 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 6 Ara
Skrällen: 10 Danilo Brick
Ranking: A 3,10,12 B 6,8,4,5,7 C 11,2,9,1

Dagens Dubbel 2 - 3140m auto
2 Marschall Match kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. För två starter vann man med krafter kvar från ledningen och gav ett fint intryck. I den senaste starten blev det också ledningen och man fick segerdefilera efter återigen en fin prestation. Ikväll är det debut över 3000m men man har tidigare visat att 2640m inte är några problem. Med formen på topp och ett bra utgångsläge är man intressant till endast 23% som man är streckad på nu. Spelvärd förstahäst och spik på Dagens Dubbel. 

Favoriten 7 Västerbo Pokerface gör comeback efter efter nästan två månaders tävlingsfrånvaro. Men han har tidigare presterat bra direkt efter liknande uppehåll så det är inget som man ska lägga allt för stor vikt vid. Tränare Timo Nurmos är känd för att ha vältränat när han selar ut sina hästar. Distansen är en fördel för denna starka sjuåring. Anmärkningsvärt är att man inte tävlat med skor på samtliga hovar på över två år nu. Det är inget som oroar tränaren nämnvärt men klart en detalj som gör att man inte är den givna spiken i omgången som man hade varit med lopp i kroppen och på en barfotadansande sommarbana.

1 Gooner är intressant ikväll. Man är kvick iväg från start och skulle man sitta i ledningen initialt är man garanterad ett fint lopp. Från stallet låter man lite småoptimistiska och överlåter man ledningen för att få positionen rygg på ledaren efter en bit kommer skulle man bli farlig vid lucka över upploppet. 

Min Vinnare: 2 Marschall Match
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Gooner
Ranking: A 2,7 B 1,4,6,12,8,3,9,11 C 5,10


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto