DD Tips Bollnäs 26/11

Publicerad på 26 Nov 2020 - 11:39

DrTrav

DrTrav

26 Nov 2020 - 11:39

DD-tips Bollnäs Torsdag 26/11.

DD-1 3,9,11
DD-2 9,13

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
9 Cesar F.C. stod för en märklig galopp för två starter sedan, det är inget han brukar göra. Jag kommer inte lägga så stor värdering vid den prestationen eftersom Cesar F.C både vunnit lopp innan den märkliga galoppen och efter. Så jag tror på en fortsatt fin form för denna femåring. Linus Lönn som ska köra känner hästen bra och i min bok ska detta vara förstahästen i loppet.

11 Mr Clayton J.F. är härdad i V75 sammanhang. Han besitter bra fart och kapacitet för att kliva runt samtliga i detta fält. Men det får inte strula för mycket ifrån detta utgångsläget. Mr Clayton J.F. behöver ha det lite serverat för att skjuta till bra tillslut. Hittar Stefan Arvidsson som sitter i vagnen bra ryggar under loppet kommer han vara med långt framme ikväll.

3 Front Pace är en rapp femåring som vill ha det lite serverat för att bjuda till. Idag har men ett bra utgångsläge och kommer kunna hutta en vettig posetion från start. Får man sen smyga med in i det längsta vill jag inte nonchalera Front Pace. Han ska dessutom tävla barfota runt om ikväll, vilket han bara gjort två gånger i livet tidigare. Pass upp.

4 Darlington är Daniel Selins nyförvärv som vann på en bra tid på Charlottenlund i slutet av augusti. En intressant skräll för den som har råd i loppet.

Min Vinnare: 9 Cesar F.C.
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Front Pace
Ranking: A 9,11,3 B 10,4,6,5,8 C 2,1,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
9 Orlando är mitt drag i omgången. Blir knappast favorit då man i nuläget bara är spelad till 7%. Orlando är härdad i stentuffa sammanhang, bland annat har hon vait ute i årgångsfinaler och kliver ner i klass till kvällens start. Med ett bra utgångsläge i min bok är hon garanterad en fin resa i ryggar. Behöver hon bara inte gå ut för tidigt i spåren och göra jobbet själv så tror jag hon kommer kunna speeda ner samtliga här. Till den låga procenten kommer jag göra henne till min förstahäst.

13 Laleh Pellini dubblar jag systemet med. Hon utmanade Joyful Trix hela vägen in på mållinjen i sin senaste start. Idag har man blivit bortlottad och fått ett tråkigt utgångsläge, dessutom är det inte tränaren själv Björn Goop som sitter i vagnen. Men skulle Mika Forss som fått förtroendet att köra hitta en okej positioneringen för Laleh Pellini trots det tråkiga spåret kommer hon kunna bjuda upp och utmana här.

För den som har råd vill jag även varna för 10 Ies Elisabet som fick långt fram till vinnaren i sin senaste start. Men stod för en vass avslutning via 09,5 sista 800m i spåren. Formen är på topp inför ikväll och med en bra ryggresa biter speeden ordentligt tillslut. Skräll.

Min Vinnare 9 Orlando
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Ies Elisabet
Ranking: A 9,13 B 10,6,8,11,1,7,3 C 12,15,2,5,14

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto