DD Tips Bollnäs 29/3

Publicerad på 29 Mar 2021 - 11:27

DrTrav

DrTrav

29 Mar 2021 - 11:27

DD-tips Bollnäs Måndag 29/3

DD-1 15 B.W.Bille
DD-2 1,3,7,8,10,11,12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m volt
15 B.W.Bille besitter hög kapacitet för klassen. I den senaste starten avslutade B.W.Bille bra som trea bakom Eld Tekno och Bäcklös Faron. Han har visat sig snabb den första biten och ska få en bra position med springspår på tillägg kunna snabbt vara framme och ikapp hästarna på start. Nu har man fått några lopp i kroppen och formtoppen är nära. Sköter han sig kommer han bli tuff att stå emot för övriga sista halvvarvet. För att få lite odds på Dagens Dubbel så spikar jag  B.W.Bille. 

1 Brenne Bitti är ytterligare en favorit i omgången som kommer från Team Westholm. Denna sjuåring öppnar bra och är den troliga ledaren av loppet. Brenne Bitti har presterat aningen ojämnt men lever han upp till sitt kunnande och håller sig till trav är man hästen att slå från ledningen.

8 Grude Bambi har fått ett tufft utgångsläge med bakspår på start. Grude Bambi gjorde första starten på en månad senast och har sannolikt gått framåt en del formmässigt tills ikväll. Självklart behöver man lite tur längs vägen härifrån men skulle det stämmer med positionerna finns både kapacitet och kunnande fört att vara med och segerstrida.

Min Vinnare: 15 B.W.Bille b
Spets efter 500m: 1 Brenne Bitti
Skrällen:
Ranking: A 15 B 1,8,9,14,6,12,11,5,2 C 10,13,4,3,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
1 Honey Journey blir favorit och står ensam på startvolten och är såldes den självklara ledaren av loppet. I den positionen har Honey Journey gått en gång och det slutade med seger. Man var inte som bäst i den senaste starten men gången innan höll hon mycket bra som tvåa i ett V75-lopp som Gitane D'inverne vann. Studsar man tillbaka efter den senaste prestationen ska man ha bra chans att leda loppet hela vägen.

10 Andre Agassi vann på bra sätt för två starter sedan och i den senaste starten orkade man inte över den längre distansen. Men denna sexåring trivs bra med kusk och tränare Jimmy H Andersson. Man har sjutton starter tillsammans och det har blivit sju segrar. Andre Agassi besitter fart för att vara med utmana favoriten här.

Skrällen är 12 Got To Dash som gjorde det bra i sin comeback senast och var tvåa via en rapp avslutning. Ikväll är utgångsläget allt annat än bra, men kapaciteten finns och skulle det bara klaffa någorlunda för denna sexåring i loppet finns speed för att fälla många över upploppet. Till 9% är man en skräll jag betalar för.

Nämner även 7 Matadoren Eme som gjorde debut för Tomas Pettersson i den senaste starten och fullföljde bra bakom Coin Perdu. Formkurvan pekar uppåt och nu med ett lopp i kroppen bör prestationen vara ytterligare förbättrad till kvällens start.

Min Vinnare: 1 Honey Journey
Spets efter 500m: 1 Honey Journey
Skrällen: 12 Got To Dash
Ranking: A 1,10 B 12,7,8,11,3,2,13 C 4,6,5,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto