DD Tips Bollnäs 3/9

Publicerad på 3 Sep 2021 - 14:26

DrTrav

DrTrav

3 Sep 2021 - 14:26

DD-tips Bollnäs Fredag 3/9
DD-1 2 B.W.Bille
DD-2 2,5,6,11
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
2 B.W.Bille är en fin fyraåring som var ute i Derbyt för två starter sedan och i den senaste starten blev det tyvärr galopp i segerstriden. Det var är bra prestation som försvann och formen är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Ikväll ser uppgiften lämplig ut på förhand även om hon visserligen möter äldre hästar. B.W.Bille besitter högre kapacitet än vad pengarna hon har på kontot och väl i ledningen ikväll kommer hon bli svårslagen. Jag är inne på att hon får revansch ikväll och jag spikar.
Motbud
14 Fräcke Prins kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, senast blev segern tillslut överlägsen när han bara gick undan från konkurrenterna över upploppet. Fräcke Prins besitter en bra styrka som kommer komma väl till användning ikväll. Utgångsläget är inte det bästa med bakspår på tillägg och det får inte strula allt för mycket härifrån för att man ska komma bort. Men med en liknande prestation som senast så är man främsta motbudet till min spik i loppet.
Nämner även 9 Sölvsveds Atlas som är stallkamrat med spiken B.W.Bille. Detta är en kvick individ som ikväll har ett spännande utgångsläge med springspår på tillägg. Prickar ksuken Mats E Djuse starten kommer man snabbt vara med i den främre träffen och fårn man dessutom spara speeden in till upploppet kommer man kunna avsluta rappt.
Min Vinnare: 2 B.W.Bille
Spets efter 500m: 2 B.W.Bille
Skrällen:
Ranking A: 2 B 14,9,6,10,1,3,11,15 C 12,13,4,5,7,8
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
11 Teton Miss Annie är van att möta tufft motstånd och visade upp fina kvaliteter när hon vann för tre starter sedan. Då vann hon från ledningen via 09,9 sista 900m. I de två senaste starterna har prestationerna fortsatt varit bra men motståndet varit för tufft. Nu går hon ner lite i klass och ska trots ett tufft utgångsläge ses med bra segerchans. Körs av Linda Sedström ikväll.
2 Best In Show As gjorde debut för Jonna Iri i den senaste starten och gick ett helt okej via 14,2 sista 1000m på en regntung bana. Best In Show As bör gått framåt med det loppet i kroppen och är en individ som visat bra kapacitet för klassen tidigare. Han är kvick iväg från start och har fått ett perfekt utgångsläge. Best In Show As är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska sen segerchansen även vara bra. ÄR anmält barfota runt om och Jenny A Björk kör hästen för första gången.
Nämner även 6 Vanja som kan öppna kvickt och kan bli en faktor i spetskörningen. Detta är en tuff femåring som tål en hel grovjobb. Kim Moberg har kört hästen vid samtliga starter i livet vilket ska ses som en fördel i detta Damlopp där flera kuskar kör sina hästar för första gången. Ses som en given segerkandidat i loppet.
Min Vinnare: 11 Teton Miss Annie
Spets efter 500m: 2 Best In Show As
Skrällen: 2 Best In Show As
Ranking A: 11,2 B 6,5,3,7,4,12 C 9,10,8
Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto