DD Tips Bollnäs Fredag 15/5

Publicerad på 15 Maj 2020 - 15:00

DrTrav

DrTrav

15 Maj 2020 - 15:00

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet i Bollnäs och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Bollnäs Fredag 15/5
DD1: 7 Bythebook
DD2: 1,3,6,8,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
7 Bythebook avslutade godkänt i skymundan senast. Efter det har han varit förkyld och har stått över lite så även om han inte har toppform tror jag ändå han gör ett bra lopp här. Det är ett litet fält och han är startsnabb så kommer han till spets så blir han inte lätt att ta ner. Blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också.

5 Summit In Sight kommer ut i en intressant debut i ny regi för Daniel Redén. Han har ingen toppform nu meddelar man från stallet så det kan vara tufft att begära seger direkt här men får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

4 Arnie Express fastnade med sparat i ett Margaretalopp som vanns av Hail Mary nyligen. I starten innan det så var han på väg mot en seger i ett V75 lopp i påskhelgen men Tabasco C.D. snuvade honom på vinsten med en vass spurt. Han är snabb ut och kanske kan nå spets men det är lång distans för första gången nu och då kanske Janne Korpi väljer att släppa om han skulle vara först till plankan och då kan han bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut.

1 Mr Alabama galopperade senast in i första svängen från innerspåret så det var synd att han fick samma läge på nytt. Innan det hade han två raka segrar och i ett felfritt lopp här så kan han lifta med till en framskjuten placering.

Ranking DD-1: A 7 B 5,4,1 C 6,2,3

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
6 Empire Garbo orkade inte hela vägen från ledningen senast så det slutade med en fjärdeplats bakom Valley Brodde. Nu är det kort distans och det är en fördel så får Erik Adielsson till en bra styrning så kan han vara långt framme.

1 Adi Gallia har inte fungerat och har galopperat i de båda senaste starterna. Felfri nu så är hon startsnabb och hon trivs bra i ledningen och når hon spets så kan det bli en seger.

3 Corroded har inte fått någon vidare utdelning på sistone fast han är bättre än raden. Han hade ett tråkigt läge senast och slutade först på en femteplats bakom Falcon Am. Mycket bättre spår nu och med tätkänning här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Flaming Ace Sisu är härdad mot tufft motstånd och har ett nyttig lopp i kroppen så hon kan vara förbättrad till den här starten. Klaffar det med löpningsförloppet så har hon en härlig speed och då fäller hon många hästar till slut.

10 Up To Me spurtade vasst till seger sist hon var i Bollnäs för tre starter sedan. Får hon lite draghjälp under slutvarvet så biter hennes avslutning bra till slut.

7 Havbergs Knight har pausat två månader så det kan saknas en del till toppformen. Barfota runt om och bike nu är intressant så hittar han en vettig position så kan han ha vissa möjligheter.

4 Jeppas Picasso fick det fint serverat vid segern näst senast. Med ett passande lopp i den främre träffen så kan han plocka en god placering här men att vinna loppet blir nog tufft.

Ranking DD-2: A 6,1,3 B 8,10,7,4,11,9 C 2,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto