DD Tips Bollnäs Fredag 28/2

Publicerad på 28 Feb 2020 - 14:23

DrTrav

DrTrav

28 Feb 2020 - 14:23

Dagens Dubbel spelet avgörs på fredagen i Bollnäs och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bollnäs Fredag 28/2
DD1: 7,9
DD2: 3,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
9 Peter Highness galopperade bort sig senast i första sväng i ett V75 lopp på Jägersro i början av året. Före det misslyckandet så hade han gjort flera bra insatser så om Oskar Kylin Blom som kör hästen kan se till att hålla honom i rätt gångart så kan det räcka långt här.

7 My First Offspring kommer från en spetsseger. Efter det loppet så har han varit struken för en halsinfektion men om han inte har tappat alltför mycket på det så kan han bli att räkna med här. Från springspår här så kan det med en lyckad start bära av till ledningen igen och skulle så bli fallet så är mycket vunnet.

6 Cheap Thrills var ute i samma lopp som My First Offspring i den senaste starten. Han klev då fram i dödens med varvet kvar men orkade inte plocka ner ledaren så han fick nöja sig med andraplatsen. Prickar kusken bra i startögonblicket så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och då kan han utmana om en framskjuten placering.

15 Lugnets Sardonyx spurtade strålande och hann fram till en knapp seger för tre starter sedan. Med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

2 Wilshere har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Kan han få smyga med i en bra rygg så kan han bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten men det kan bli tufft att vinna loppet.

Ranking DD-1: A 9,7 B 6,15,2 C 12,14,1,5,8,10,13,3

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
9 Up To Me galopperade direkt bakom bilen senast och tappade mycket mark men han kom sedan tillbaka mycket starkt och var inte så långtifrån segern men Davy Jones Sisu var för bra så han fick nöja sig med andraplatsen. Bakspår nu men kan Mika Forss som kör hästen se till att hålla honom i trav så kan han bli farlig om han kan få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet.

3 Sebastian Journey har gjort tre starter för Katja Melkko utan att få vinna något lopp men han har haft dåliga utgångslägen alla gångerna och gjort det rätt bra ändå. Han är startsnabb och har nu fått ett betydligt bättre utgångsläge så över den korta distansen här så tror jag att Jorma Kontio gasar till ledningen och från spets så säljer han sig dyrt.

2 Global Thunder höll rätt bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Give Me Ten senast. Här har han ett bra läge och sitter i andraspår omgående så här kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

1 Mr Clayton J.F. har varit ute mot tuffare motstånd än det här inom V75 spelet tidigare. Nu är det årsdebut så det kan saknas en del till toppformen men om det löser sig från innerspåret så har han kapacitet för att blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

7 Pikachu Face avgjorde på ett bra vis till seger senast. Spår långt ut här så det kan bli en dryg inledning på loppet men kan han slinka ner i en vettig position så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Toujours Vif kördes till ledningen men släppte och avgjorde sedan till seger kort före mål senast. Han är kvick iväg men ska helst ha ett lopp i ryggar så får han ett passande lopp så är han stark den sista biten.

Ranking DD-2: A 9,3 B 2,1,7,8,10,5 C 4,6,12,11

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto