DD Tips Bollnäs / Kalmar 26/8

Publicerad på 26 Aug 2021 - 10:44

DrTrav

DrTrav

26 Aug 2021 - 10:44

DD Tips Bollnäs & Kalmar Torsdag 26/8

DD1: 2,4,6,8,9
DD2: 1 Bodybuilder

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m volt
6 Hipster Am är en individ med gott om talang men har inte alltid lyckats få ut allt på tävlingsbanan. Men i den senaste starten visade han upps sig ordentligt när han gick undan ohotad över Tingsryds milebana. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är också segerchansen bra. Det är spännande med Johnny Takter i vagnen men det är dock noterbart att han aldrig vunnit över medeldistans tidigare. Men första segern över 2140m skulle kunna komma ikväll.

2 Awesome Kronos gjorde bort sig med galopp i första starten för Håkan K Persson senast och detta är en individ som inte är helt enkel att räkna på. Awesome Kronos besitter höga toppar men har också agerat stressigt vid ett flertal starter i karriären. För två starter sedan vann han från ledningen, då kördes han till spets efter 600m och höll sen den positionen hela vägen. Sköter han sig ikväll ska man tidigt räknas in i seger snacket från ett bra utgångsläge, Kim Eriksson kör femåringen för första gången.

4 Beethoven kommer med en färsk seger i bagaget, senast vann han lätt via en bra avslutning, klockan stannade på 12,3 sista 800m. Ikväll är utgångsläget bättre och dessutom körs Beethoven återigen av proffskusk. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Hipster Am
Spets efter 500m: 6 Hipster Am
Skrällen: 4 Beethoven
Ranking: A 6 B 2,4,9,8,7,11,10,1 C 5,12,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Bodybuilder är en femåring som gjort det mesta rätt under året. Han har på sina fyra starter under 2021, segrat i tre lopp och slutat tvåa i en gång. Han öppnar kvickt från start och spetsade från samma läge i den senaste starten och mycket talar för att Bodybuilder återigen håller upp sitt innerspår. Väl i den positionen är han obesegrad på fem försök och kommer på nytt bli svår att besegra för övriga. Jag spikar.

Motbud
9 One Kind Of Art har varit ute och mött tufft motstånd på slutet men har också gjort det bra. I den senaste starten höll han starkt som tvåa i ett V75-lopp bakom The Bald Eagle. Bakspår över sprinterdistans är såklart inte positivt men är formen lika bra som senast är man med och utmanar om segern.

Nämner även skrällen 4 Fossens Wally som visade form i den senaste starten, efter en inledande galopp stod hon för en stark upphämtningen och slutade tvåa tillslut. Hon kan öppna bra och kan söka en bra position direkt. Hon är vass till slut och gynnas om tempot blir högt i loppet. Till låg procent är detta en skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Bodybuilder
Spets efter 500m: 1 Bodybuilder
Skrällen: 4 Fossens Wally
Ranking: A 1 B 9,4,5,6,8,12,7 C 10,11,2,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto