DD Tips Bollnäs Tisdag 24/3

Publicerad på 24 Mar 2020 - 14:09

DrTrav

DrTrav

24 Mar 2020 - 14:09

Dagens Dubbel spelet avgörs på Bollnäs ikväll och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bollnäs Tisdag 24/3
DD1: 3,11,12
DD2: 12,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Voltstart
11 Young King har vunnit 8 av 22 starter i karriären. Näst senast så kom han med en rykande avslutning i vida spår och hann fram till seger precis på linjen. Kort distans nu för första gången men får han hjälp med tempot eller sätter upp ett bra tempo själv så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

12 Julian Sand var duktig vid en säker seger från ledningen för tre starter sedan. Bakspår här är ingen fördel för en startsnabb häst men med lite klaff här så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 B.B.S.Day Dream plockade två raka spetssegrar innan han inte orkade hela vägen från ledningen senast. Kan han nå spets smärtfritt här så kan han bli svår att fånga in.

2 Chris Crystal fick för långt fram men avslutade godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Global Wonderful senast. Innerspår i volten nu men om hon kan komma ut i god tid före mål så kan hon vara med och nypa en fin placering här.

4 Global Trademark har mest galopperat på slutet och återkommer efter vila så det är ingen toppform nu. Får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Uposatha försvann med galopp i comebacken senast. Kan hon hålla sig i rätt gångart så kan hon ställa till med en överraskning även om jag tror att hon får svårt att vinna loppet.

Ranking DD-1: A 11,12,3 B 2,4,10,1,9,13,8 C 7,5,6

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
12 Cyrius D'Ariane är stark och rejäl och trivs över den dryga distansen. Han var duktig som tvåa bakom Religious i ett V75 lopp på Bergsåker i slutet av februari och han gick sedan klart bra i starten efter det när han på nytt blev tvåa den här gången bakom Reverend Wine. Nu har han springspår så om Jorma Kontio kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan han väljer att sätta in slutstöten så tror jag han blir svårstoppad här.

13 Global Unlimited har inte startat på ett tag men han känns fin i jobben för dagen även om formen knappast är på topp meddelar Svante Båth. Får han gå med i en bra rygg under slutrundan så kan han dyka upp i segerstriden direkt i återkomsten här.

3 Lyckans Star är van vid tufft motstånd och kommer nu ut i en intressant årsdebut. Han kan öppna rätt bra så här tror jag på tidig ledning och skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

9 Young Da Vici gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så blev det för tufft att vandra i dödens. Löser det sig med positioner och att det blir lite tempo på loppet så kan han avsluta loppet bra. Barfota nu är ett plus.

11 Ippon Futura kunde inte ta något i en snabb avslutning så det slutade med en fjärdeplats i ett litet fält senast. Distansen är passande och med lite klaff så kan han vara intressant här.

Ranking DD-2: A 12,13 B 3,9,11,8,6,10 C 5,7,4,2,1

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto