DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10

Publicerad på 1 Okt 2020 - 14:34

DrTrav

DrTrav

1 Okt 2020 - 14:34

Ikväll är det Bollnäs som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
DD1: 2,4,6
DD2: 6 Lome Storm

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Disco Volante har varit borta från tävlingsbanorna sedan juli så formen är en aning svårbedömd. Han är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till täten och om Ulf Ohlsson skulle få fuska bort en del av loppet där framme så kan han rinna undan till en seger över den korta distansen.

6 Queer Fish kom med en stark spurt och fångade in Lawmaker till seger på linjen näst senast. Det följde han upp med en andraplats bakom Hevin Boko. Sitter han i en vettig position inför avgörandet så är han är vass om han får spara speeden fram till upploppet.

2 Bucks To Burn tog årets första seger i den senaste starten. Han kom då med en stark avslutning och sänkte ledaren och han höll även undan för övriga motståndare. Bra startspår nu och får han en fin löpning så kan det bli ytterligare en seger.

8 From The Mine gick bra i Gulddivisionen på Hagmyren senast när han blev trea bakom Missle Hill. Han är snabb ut men han drog det sämsta läget här så det kan kosta mycket kraft att försöka nå ledningen här. Hittar han ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en fin placering.

7 Chianti blev sjua i ett lopp i den högsta klassen som vanns av Cyber Lane på Färjestad senast. Kommer han till från det här spåret och om han får ett passande lopp så kan han vara långt framme. Intressant med Rikard N Skoglund upp på Björn Goop tränat för första gången.

1 On Track Piraten har lopp i kroppen nu så han kan vara förbättrad till den här starten. Det är en härlig kämpe som har hunnit bli 12 år nu och han är inte riktigt lika bra som han en gång i tiden var. Här kan det bli en invändig löpning och skulle han få en lucka till slut så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 4,6,2 B 8,7,1 C 3,5

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
6 Lome Storm har vunnit hela 11 av karriärens 17 starter. Han galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Rättvik näst senast. Gången efter det så kom han till spets smärtfritt och han vann sedan lätt från den positionen. Från springspåret nu så läser jag tidig ledning igen och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt.

5 T.B.'s Tröllgutt kommer från Norge till den här starten med två raka segrar. Läget är inte det bästa men kan Torbjörn Jansson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Prins C.K. gjorde det bra vid tre raka segrar under sommaren men senast så föll han tillbaka i gamla synder för han galopperade då dubbelt. Han är inte att lita på men kan han hålla ihop aktionen här så kan han ha vissa möjligheter att ta en ny vinst.

3 Häsen Räsern kan mer än vad han visat i de båda senaste starterna. Han har pausat ett tag nu men hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han vara långt framme.

14 Kaksen N.O. kommer med fin form. Han vann trots en startgalopp senast. Tufft läge med många hästar att runda från dubbla tillägg men med lite klaff så gör han inte bort sig.

Ranking DD-2: A 6 B 5,4,3,14,11,13 C 8,10,12,7,1,15,9,2

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto