DD Tips Charlottenlund 15/11

Publicerad på 15 Nov 2020 - 12:14

DrTrav

DrTrav

15 Nov 2020 - 12:14

DD Tips Charlottenlund 15/11

DD1: 5,9,10
DD2: 5,7,10

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

Dagens Dubbel 1 - 2950m volt
9 Apapmand besitter en hög kapacitet i sina bästa stunder och insatsen senast var fullt godkänd efter några månaders uppehåll, man gick då i mål som trea bakom Slide So Easy och Thunder Peak. Från tränarhåll var man nöjda med Apapmand senast och tror att han gått framåt med det loppet i kroppen. Distansen är inga problem då han går över alla distanser och har bra styrka. Med ett bra rygglopp kommer hans tunga avslutning att räcka långt och utan för mycket trafikproblem under vägens gång ska man ses med god segerchans.

10 Onceforall Face lämnade också ett bra formbesked senast och att det är få hästar med i loppet underlättar när man börjar från dubbla tillägg. Han ska räknas in i segerstriden då kapacitet finns att speeda ner samtliga till slut.

5 Unstoppable har vunnit ett par stayerlopp tidigare och känns som den hetaste konkurrenten på på startvolten. Unstoppable är jämn och säker och kommer med rätt lopp på rulle kunna ta en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 Apapmand
Spets efter 500m: 1 Earthquake Neo
Skrällen: 1 Earthquake Neo
Ranking: A 9,5,10 B 1,2,6,3 C 8,7,4

Dagens Dubbel 2 - 1600m auto
7 Cyber Lane har formen på topp vilket han visade senast när han segrade i Müllers Memorial mot stenhårt motstånd. Har även inför dagens lopp stått för två fina prestationer. Men med tanke på att Charlottenlund endast har sex hästar bakom bilen när det handlar om kort distans så innebär det att Cyber Lane har bakspår och inte kan utnyttja sin startsnabbhet. Sju av 26 segrar på svensk mark är tagna från andra positioner än ledningen, men trots bakspår gynnas han av ett litet startfält och ska ändå ses med hög segerchans. Håll utkik på skoinformationen, Cybrel Lane gynnas mycket om han ska gå barfota runt om.

5 Slide So Easy är min kandidat till att ta hand om ledningen. Väl där kommer han bita ifrån sig bra. Det blir jänkarvagn på idag, vilket man inte gått med sedan man var tvåa bakom Zacon Gio i VM-loppet på Yonkers. Från ledningen tycker jag inte man ska nonchalera utan jag betalar för honom på systemet.

10 Tycoon Conway Hall blev allt fel för senast, och man valde då att backas sista och det loppet är bara att lägga till handlingarna. Kapacitet och kunnande finns det gott om i denna tioåring. Skulled ett blir överpace i loppet vill jag inte missa när “easy mannen” kommer längst ut i banan.

2 Generaal Bianco var inte som bäst senast när han fick trava utvändigt om ledaren. Men vi vet att han kan bättre, kommer troligen också försöka ladda iväg från start här. Frågan är om man vill ta emot Slide So Easy när han kommer utifrån och ställer en fråga? Jag står över på systemet då han inte var som bäst senast.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m:5 Slide So Easy
Skrällen: 5 Slide So Easy
Ranking: A 7,5 B 10,4,2,8,9 C 1,6,3


Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto