DD Tips Charlottenlund 29/8

Publicerad på 29 Aug 2021 - 12:58

DrTrav

DrTrav

29 Aug 2021 - 12:58

DD Tips Charlottenlund Söndag 29/8

DD1: 5 Festival Of Speed
DD2: 5 Cadiz

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3000m auto
Här hittar vi dagens första spik på Dagens Dubbel, 5 Festival Of Speed blir stor favorit i loppet och det med all rätt. Steen Juuls fyraåriga son till Cantab Hall D.E. är fortfarande obesegrad efter sina elva starter i livet och på förhand ser det ut som konkurrenterna i loppet kommer få köra om andrapriset här. Juuls stjärna var nämligen helt överlägsen i sitt uttagningslopp, han kördes då till ledningen från bricka sju och stack sedan bara undan till slut. Idag lär siktet återigen vara inställt på ledningen från start och väl i den positionen måste hästen göra bort sig med galopp eller vara sjuk för att inte vinna. Spik.

Motbud
2 Forever Shadow stod för ett bra försök när han från bricka tio kunde kvala in till finalen via en rejäl långspurt, segern blev till slut även till synes enkel tillslut. Hästen tävlade i jänkarvagn för första gången då, och det blir samma igen. Skulle favoriten göra bort sig är detta främsta budet till segern i loppet.

Nämner även 3 Fantastic Design som avgjorde sitt försök på bra sätt när väl luckan kom från rygg på ledaren senast. Hästen såg formstark ut och med det rätta smyg loppet på nytt kommer man vara med och slåss om en framskjuten placering även här.

Min Vinnare: 5 Festival Of Speed
Spets efter 500m: 5 Festival Of Speed
Skrällen: 2 Forever Shadow
Rankingen A: 5 B 2,3,5,7,1,6,8 C 9,10,11,12

Dagens Dubbel 2 - 2000m auto
Blir spik även i Dagens Dubbel 2, detta för att överhuvudtaget kunna gå med vinst när jag även spikar 5 Cadiz. Han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då vann man på imponerande sätt från dödens efter att första 1000m gått på 14,1 i ledning. Flemming Jensens Cadiz stod för en rapp avslutnign och tillslut enkelt plocka ner ledande 6 Encore Cloc den gången. Med den prestationen innanför västen lär konkurrenternas respekt öka och ska med en liknande prestation idag ses som det givna segerbudet i loppet.

6 Encore Cloc mötte 5 Cadiz senast och var då spelad som favorit i loppet. Han fick ledning då, men orkade inte stå emot över upploppet. Idag lär man prova att få ett snällare lopp med lite mera draghjälp och skulle det klaffa med positionerna finna kapacitet och fart för att kunna vara med och hota om segern.

Nämner även 1 Enjoy Banker som är en tuff och rejäl femåring. Enjoy Banker går alltid hela vägen in i mål och med en fin ryggresa idag och lite tempo på loppet så kommer han kunna plocka ner många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Cadiz
Spets efter 500m: 5 Cadiz
Skrällen: 1 Enjoy Banker
Rankingen A: 5 B 6,1,2,4,7,12,3,10 C 11,8,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto