DD Tips Charlottenlund Söndag 17/5

Publicerad på 16 Maj 2020 - 16:32

DrTrav

DrTrav

16 Maj 2020 - 16:32

Dagens Dubbel spelet avgörs på söndagen på Charlottenlund och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Charlottenlund Söndag 17/5
DD-1: 5 Zacon Gio
DD-2: 6,13,14

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2011 m Autostart
5 Zacon Gio har tagit väldigt många segrar i karriären. Det är en av få hästar som har besegrat Face Time Bourbon som ju som bekant segrade i Prix d'Amérique tidigare i år. Han är kvick iväg så kommer han till spets så blir han inte lätt att slå. Han är bra nog att han kan göra en del grovjobb på egen hand och ändå vinna det här loppet om det skulle bli aktuellt så han är inte beroende av spets för att ses med god segerchans.

1 Makethemark kan öppna bra utan att vara någon blixt iväg och han får nog svårt att hålla upp ledningen. Jag tror att man vill ge hästen en bra genomkörare inför Elitloppet som stundar men det kan bli svårt att rubba min vinnare.

8 Vitruvio är bortlottad nu. Får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så har han en vass avslutning att ta till och då kan han bli farlig över upploppet.

7 Mister F Daag har tränat bra och ska vara i god form trots att han inte startat på länge. Spåret nu drar ner möjligheterna men blir det tufft tempo på loppet så kan han komma in i matchen.

6 Heart Of Steel är snabb iväg men det blir jobbigt att nå ledningen. Får han ett bra lopp så kan han nypa en fin placering men att vinna loppet blir nog svårt.

Ranking DD-1: A 5 B 1,8,7,6,4,2 C 9,10

Dagens Dubbel 2 2950 m Voltstart
13 Ble Du Gers är van vid att möta tuffare motstånd än detta. 40 meters tillägg nu men strular det inte för mycket med positionerna så fäller han många hästar till slut.

14 Viking d'Hermes vann från spets senast. Nu har det gått ett tag sedan det loppet men har han inte tappat formen till den här starten så kan han bli farlig över upploppet om han kan få lite draghjälp under slutvarvet.

6 Etenclin kommer med tre raka segrar. Jag tror att Robin Bakker styr på fram mot ledningen när tillfälle ges och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Tuxedo Bi gör första starten för i år. Han trivs över lång distans så kan Rick Ebbinge servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering.

9 Ganyboy kom med en stark avslutning och plockade ner Infinitus som hade kopplat greppet till seger i ett litet fält senast. Han står tufft inne i loppet men med lite klaff så kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

12 Romanesque kommer ut i debut i ny regi för Björn Goop. Han har tränat fint men han är svårbedömd då han inte startat på länge så det blir nog tufft att räcka till seger.

Ranking DD-2: A 13,14,6 B 8,9,12,11,7,4,2 C 1,10,3,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto