DD Tips Dannero 18/5

Publicerad på 18 Maj 2021 - 13:28

DrTrav

DrTrav

18 Maj 2021 - 13:28

DD Tips Dannero Tisdag 18/5

DD1: 3 Santos de Castella
DD2: 3,8

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 3 Santos de Castella. Trots att man blir hårt spelad måste detta ses som den klart bästa segerchansen i loppet och även i hela omgången. Det är med anledning av detta som jag garderar brett i två andra avbildningar och hoppas på smäll. Santos de Castella är den som står för klassen i gänget vilket även tränaren Jörgen Westholm är medveten om. Därför tror jag Jörgen ikväll kommer köra med marginal för att hålla sin fyraåring i trav, när Santos de Castella väl fått trava in sig är jag inne på att vägen ligger öppen för ledningen och väl därifrån står denna fyraåringen med tre ben i mål. Spik.

Motbud
7 Zidane D.E. stod för en bra upphämtning efter galopp i den senaste starten och har visat att han hanterar den längre distansen tidigare. Gör ikväll sin tredje start för Daniel Wikberg och ska ses som främsta motbudet till min spik.

Nämner även 10 Tattoo Avenger som kommer mer och mer för varje start för sin nya tränare Mika Haapakangas. För två starter sedan vann man enkelt med sparade krafter i mål. Ikväll är det anmält med amerikansk vagn vilket är intressant.

Min Vinnare: 3 Santos de Castella
Spets efter 500m: 3 Santos de Castella
Skrällen: 7 Zidane D.E.
Ranking: A 3 B 7,10,5,9,13,15,11 C 2,1,4,6,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
8 Everest Sisu fick fick inte alls till det i årsdebuten för tre starter sedan, men med lopp i kroppen sen har det blivit två raka segrar efteråt och nu är man på jakt efter tredje raka. För två starter sedan körda man sig till ledningen efter 700m och gick sedan udnan på enkla ben tillslut. I den senaste starten klev man fram i dödens med varvet kvar till mål och kunde även då koppla grepp och sätta nosen först över mållinjen. Everest Sisu besitter fin styrka och blir inte innerspåret på bakvolten en fälla är man given i segerstriden på nytt. Förstahät.

3 Dollar Hornline besitter en hel del kunnande. Men i den senaste starten fick man ett för tuff lopp med tredjespår sista halvvarvet när det gick som fortast och kunde inte blanda sig i segerstriden även om man fullföljde klart godkänt. Nu står man på start och har bättre förutsättningar. Med en form som är bättre än resultatraden och lite klaff med positionerna längs vägen ska man inte nonchaleras.

Vill man ha ytterligare streck är 5 Faster Than You tidig. Han gjorde det bra i den senaste starten när han trots sista varvet utanpå ledaren höll starkt hela vägen in i mål. Förväntas va ännu vassare med det loppet i kroppen nu och är tredjehästen för mig.

Min Vinnare: 8 Everest Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Dollar Hornline
Ranking: A 8,3 B 5,7,2,10,11 C 6,9,1,4

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto