DD Tips Dannero 24/6

Publicerad på 24 Jun 2021 - 12:37

DrTrav

DrTrav

24 Jun 2021 - 12:37

Dagens Dubbel Torsdag 24/6

DD-1 7 Dollar Hornline
DD-2 5.7.8.10.11

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
7 Dollar Hornline hade ett liknande utgångsläge senast och efter att ha fått göra mycket grovjobb under vägen så kunde han trots det koppla greppet om ledaren över upploppet. Tyvärr föll han som så många gånger förr på slutet i galopp till slut och hoppade bort en pallplacering, kanske t.om. segern. Han är inte så tokig ut från start och om Daniel Wäjersten vågar trycka av från start så är jag inte främmande för att han sitter i ledningen tidigt med tanke på att man har aviserat en lugn avgång med 3 Axl Brown och jag tror inte att startsnabba 2 True Vision är beredd att svara om Wäjersten ställer frågan.
Om Dollar Hornline har aktionen med sig och sitter i ledningen så är det min vinnare av loppet men han har även visat att han tål att göra jobb på egen hand och ska ses med en bra chans oavsett, om han nu sköter sig.
Jag tar tar ställning inom DD-spelet och spikar ekipaget inom den spelformen.

9 Aperfectdream vann i fin stil senast efter att ha fått det perfekt serverat på innerspår men avslutningen var mycket snabb efter 1.09.8 sista 800 meter och han spurtade vasst när luckan kom över upploppet ,och lyckades sätta nosen först över linjen.
Bakspår över kort distans är såklart inte optimalt men han borde kunna ta rygg på startsnabba True Vision i starten och jag är inte främmande för att han sitter i den främre träffen omgående. Han är lite ojämn i sina prestationer, men är han lika bra som senast så blir han svår att stå emot över upploppet.

6 Pontiac S.W möter enklare hästar än på slutet och har äntligen fått ett vettigt utgångsläge igen. Han verkar vara i bra slag för dagen och har svarat för starka avslutningar trots knepiga utgångslägen i de senaste starterna och var inte långt efter 9 Aperfectdream i mål då, som hade fått en betydligt bättre resa.
Nu lättas man dessutom ytterligare i balansen och från ett bättre utgångsläge kan det bli revansch nu.

Min Vinnare: 7 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 7 Dollar Hornline/ 6 Pontiac S.W
Skrällen:
Rankingen: A:7.9.6 B: 3.2.10.4 C: 1.11.8.12.5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
10 Max Håleryd har varit ute i två bra lopp på slutet och har inte haft flytet med sig och fått jobbiga resor mot bra motstånd.
Han var rejäl vid två raka segrar på barfotabalans innan dess och den här gången är motståndet mer passande. Läget är inte det bästa och det är bara en av flera i ett öppet lopp men om det löser sig någorlunda med positioner så brukar han alltid gå hela vägen in i mål.

5 Love Of Mine galopperade i körning om ledningen senast men har visat form vid två raka segrar från spets innan dess. Det finns några startsnabba konkurrenter i loppet men om Mats E Djuse hittar till ledningen, måste hon räknas tidigt på sin fina form, även om motståndet är hårt.

7 Fighter är segervan och under utveckling. Han kan öppna fort från start men det är långsökt att det ska bli någon ledning från det här utgångsläget och precis som på V75 senast finns det risk för att han kommer få göra mycket jobb under vägen. Det är anmält barfota för första gången nu och om Svedberg hittar ner i en bra position så kommer han slåss om de främsta placeringarna.

11 G.K Justus var ute i samma V75-lopp som Fighter senast och satt länge fast invändigt med till synes gott om krafter kvar. När luckan väl kom var det för sent men avslutningen var bra och såg ut som en “nästagångare” Läget är dock inte det bästa och det får inte strula allt för mycket om han ska kunna räcka till seger nu.

8 M.T On Target har tagit fina kliv på slutet och stoltserar med två raka segrar nu. Det verkar finnas ännu mer att hämta ur den här hästen framöver, och trots utgångsläget så är han inte borta här.

Min Vinnare: 10 Max Håleryd
Spets efter 500m: 2 Aurora Borealis/ 4 El Maco Khalifa / 5 Love Of Mine
Skrällen: 8 M.T On Target
Rankingen A: 10.5.7.11 B: 8.4.6.12.9 C:2.3.1

Lycka till


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto