DD Tips Dannero 8/8

Publicerad på 7 Aug 2021 - 12:09

DrTrav

DrTrav

7 Aug 2021 - 12:09

DD Tips Dannero Söndag 8/8

DD1: 5,10
DD2: 8,10,14,15

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Bon Bini har imponerat sedan han kom till tränaren Oskar J Andersson, detta femåriga sto har gjort det bra varje gång. Bon Bini är både stark och snabb, och har visat sig besitta bra kapacitet för klassen. Idag har man bricka ett på mellanvolten, vilket borde innebära en snabb start men det finns också en liten risk för att det kan strula. Men hittar man snabbt ut i ett andraspår kommer Bon Bini bli svår att stå emot ikväll. Med en formkurva som är bra är detta min förstahäst i loppet.

10 Mellby Harissa är ett femårigt sto som besitter hög grundkapacitet men har en form som är svårbedömd. Hon är klart bättre än vad resultatraden antyder och de dagar hon tävlar på topp har hon en tung avslutning som få kan stava till här. Hon står bra inne i loppet penningmässigt och till 16% tycker jag hon ska streckas på kupongen.

Nämner även 14 Iceland Falls som är väldigt fartfylld och har bättre form än vad som syns i programmet. I den senaste starten gick hon bra i en vass avslutning och för två starter sedan stod hon för en stark upphämtning efter galopp. Hon kan öppna okej och bör sitta bra på det direkt i loppet. Får hon spara speeden till avslutningen kommer hon kunna fälla många. 

Min Vinnare: 5 Bon Bini
Spets efter 500m: 4 Mellby Image
Skrällen: 14 Iceland Falls
Ranking: A 5,10 B 14,4,12,7,3,9 C 11,6,1,2,8,13

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
14 Lome Storm har idag en intressant uppgift, han står bra till som ensam på 40m tillägg, vilket bör innebära en bra start. Lome Storm är stark och rejäl, han tål att gå i högt tempo hela vägen. Tränaren och kusken Robert Bergh kommer nog försöka utnyttja hästens styrka vilket innebär ett offensivt upplägg från start. Formen är bra och man har slutat på pallen i de fyra senaste starterna varav två gånger fått segerdefilera. I den senaste starten galopperade man med 500m kvar till mål, men stod för en mycket bra upphämtning och kunde ändå gå i mål som trea. Förstahäst.

15 Emil Mollyn har visat att han besitter hög kapacitet och står ikväll ensam på 60m tillägg. Han har gått tider som skulle duga bra mot de bästa kallbloden i Norden. För två starter sedan gick han i mål som fyra och tiden hade landat på en hög 1.22-tid utan fel. Emil Mollyn är allround men har sin vassa avslutning som främsta vapen. Att man kommer att komma iväg bra från start råder det inget tvivel om. Idag är det även anmält barfota runt om för första gången i karriären? Vilket känns mycket intressant på förhand. Givet streck.

Plockar även med 10 Tangen Svenn som är en fyraåring som visat sig vara under fin utveckling. Det är anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Med en bra start kan man snabbt vara ikapp starthästarna och i så fall är han främsta motbudet att fånga in för de två ovan nämnda hästarna.

Min Vinnare: 14 Lome Storm
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Tangen Svenn
Ranking: A 14,15 B 10,8,5,11,1,12,7 C 13,9,6,2,4,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto