DD Tips Dannero Lördag 11/4

Publicerad på 9 Apr 2020 - 16:24

DrTrav

DrTrav

9 Apr 2020 - 16:24

Dagens Dubbel spelet avgörs på lördag på Dannero och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Dannero Lördag 11/4
DD-1: 3,7,8,11,13
DD-2: 2 Kövras So Far

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
3 Rappodina kommer från en spetsseger över aktuell distans. Hon känns fin efter det meddelar man från stallet och kan Rikard N Skoglund servera henne en fin resa i den främre träffen så kan hon vara med och kriga om en bra placering igen.

13 Norrlands Scott har gått i ledningen i sina senaste starter utan att det har räckt hela vägen. Nu får han attackera bakifrån istället men får han inte för långt fram så kan han blanda sig i segerstriden.

8 Backegubben stod 40 meter bakom tipsettan senast i det loppet som Rappodina vann från ledningen och det blev för tufft att plocka in. Den här gången är det bara 20 meters skillnad så klaffar det med löpningsförloppet här så kan han vara långt framme.

7 Storspjuver gjorde det bra när han plockade tre raka segrar i höstas men sedan blev han sjuk och har varit borta länge. Han är inte så startsnabb men får han ett passande lopp så kan han avsluta loppet bra.

11 Järvsögrej hade två raka segrar innan han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Spang Viktor senast. Kan Per Gustafsson få till en bra styrning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

2 Tangens Lilja galopperade bort sig i årsdebuten senast. Felfri nu så kanske hon kan komma till spets efter en bit men det kan ändå saknas en del till toppformen så det kan bli tufft att räcka till seger.

5 Elsas Faks kommer med två raka segrar. Innan det får vi gå tillbaka till 2017 för att hitta någon seger. Uselt läge i volten men kan han hålla ordning på benen så kan han ha vissa möjligheter att ta ytterligare en seger.

Ranking DD-1: A 3,13 B 8,7,11,2,5,4,14,12,9 C 10,1,6,15

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
2 Kövras So Far fick ett tufft lopp i dödens och orkade inte hela vägen senast. Här tror jag att han kan nå spets och skulle han komma till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Zinco Jet var strålande bra vis vinsten i årsdebuten senast. Innerspåret här kan bli en fälla men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med.

9 Empire Garbo satt fast och kom i mål med en del sparade krafter senast. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort.

6 Final Dream är startsnabb och kan Kaj Widell nå spets här så ökar hans chanser här. Skulle det istället bli dödens så tror jag det blir tuffare att vinna loppet.

5 Wasa Thunder håller fin form och han kan kliva iväg rätt bra från start så kan Hannu Torvinen som sitter upp bakom hästen ge honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-2: A 2 B 1,9,6,5,7,12,4 C 3,10,11,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto