DD Tips Dannero Söndag 9/8

Publicerad på 8 Aug 2020 - 17:44

DrTrav

DrTrav

8 Aug 2020 - 17:44

På söndagen så avgörs Dagens Dubbel-spelet på Dannero. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR.


DD Tips Dannero Söndag 9/8
DD-1: 12 Lipstick Tooma
DD-2: 6,8,10,13,14

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
12 Lipstick Tooma har gjort tre starter i nuvarande regi för Daniel Redén. Efter en fjärdeplats i debuten så har hon nu tagit två raka segrar. Hon har ett dåligt läge med bakspår på den första tilläggsvolten men det tror jag Örjan Kihlström löser och strular det inte med positionerna så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

13 Mily gjorde det bra vid vinsten i debuten för Robert Bergh för fyra starter sedan. Hon står 20 meter sämre till än Lipstick Tooma nu och det kan bli tufft att plocka in men med lite klaff så kan hon nypa en fin placering.

8 Frozen Queen har vunnit 9 av sina 20 starter hittills. Hon har nu tagit två raka segrar över lång distans. Med rätt resa så kan hon vara med långt framme igen.

2 S.G.Faster Iris travade en stor del av loppet i ledningen senast men hon fick ge sig kort före mål mot Global World News så det slutade med en andraplats. Här är det läge för ledningen igen och från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

9 H.P.R.Dominica var duktig vid vinsten näst senast. Gången efter det så gick hon bra efter galopp och kom in som fyra i ett lopp där Havana Boko drog det längsta strået. Kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon ha vissa möjligheter här.

10 True Devotion pressade sig till ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så höll hon undan till en säker seger senast. Jorma Kontio upp nu och kommer hon ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in attacken så kan hon duga en bit mot det här gänget.

15 Ellieann spurtade ner sitt motstånd till seger på open stretchen senast. Kan Sofia Frilén få smyga med i en trevlig rygg så länge som möjligt så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-1: A 12 B 13,8,2,9,10,15 C 7,5,6,14,11,4,3
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
8 Silver Jossan har vunnit 10 av 13 starter i Simon Walls regi. Näst senast kom hon till spets och vann lätt. Senast så blev det ett galoppmisslyckande. Får Peter Eriksson till en bra styrning här så tror jag hon kan vara långt framme igen.

10 Gorm har vunnit hälften av sina 14 starter hittills. I ett uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby senast så fick han en tung löpning och där fick han nöja sig med femteplatsen bakom Järvsö Elling. Första gången barfota runt om nu är intressant och vid en lyckad start från springspåret här så kan Ulf Ohlsson sitta bra till omgående eventuellt i ledningen efter en bit. Med rätt resa så kan det vara läge för en ny seger.

6 Moddson har nio vinster och en andraplats på elva starter hittills i karriären. Senast så var han inte frisk och han galopperade bort sig som slagen. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med i segerstriden på nytt.

14 Forspärla gjorde det bra när han tog två raka vinster i maj. Han startade efter det i ett V75 lopp på Boden i juni. Där fick han ett lopp i rygg på den ledande Rubus och han fick aldrig någon lucka och kom i mål med sparade krafter. Dåligt läge nu men med lite klaff så kan han bli farlig över upploppet.

13 Spang Viktor är härdad mot tufft motstånd. Utgångsläget nu är jobbigt med 60 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men löser det sig med positionerna så fäller han många hästar till slut.

7 Mjölner Apollo kördes till spets i ett tidigt skede men han fick ge sig mot Lome Storm så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Han kördes offensivt och travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Zenit och in på upploppet så hade han krossat ledaren och sedan så dansade han undan till en överlägsen seger näst senast. Senast var motståndet för tufft och han orkade inte hela vägen från ledningen så det slutade med en fjärdeplats bakom Våler Nikolai som vann det loppet. Hittar Per Linderoth en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här.

9 Häsen Räsern har tagit 8 vinster på 20 starter. Nu får Örjan Kihlström chansen för första gången och kan han hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan duga en bit mot det här motståndet.

1 Acksjökungen gjorde det bra vid vinsten på Arvika näst senast. Intressant läge här så han kan få ett passande lopp i den främre träffen fast motståndet är tufft och jag tror inte han vinner det här loppet.

Ranking DD-2: A 8,10,6 B 14,13,7,9,1 C 4,5,11,12,2,3
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto