DD Tips Dannero Torsdag 18/6

Publicerad på 18 Jun 2020 - 15:05

DrTrav

DrTrav

18 Jun 2020 - 15:05

Ikväll så är det Dannero som står som värd för Dagens Dubbel spelet. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Dannero Torsdag 18/6
DD1: 1,7
DD2: 1,4,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
7 Heading Reference fick en bra löpning och avgjorde på ett bra vis till seger i Silverdivisionen senast. Inte lika tufft motstånd nu även om det är ett par bra hästar med. Springspår nu så det kan eventuellt bli ledningen här och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen. Spets är dock inget måste för att han ska ha segerchans här.

1 Donners Am höll bra från ledningen men han kunde inte stå emot en vass OnTrack He's Black senast. Bra utgångsläge nu över en passande lång distans så löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med här.

11 Going For Gold Zaz fick ett bra lopp i vinnarhålet och hängde med positivt även om han inte kunde gå i närkamp med Antonio Tabac som trummade på till seger från ledningen. Får han lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här.

3 Importedfrmdetroit gjorde ett topplopp som trea bakom Hagentoy som vann från ledningen senast. Han kan kliva iväg bra från start och skulle han komma till ledningen så körs han troligen i den positionen så länge lampan lyser.

6 Corroded fullföljde starkt till andraplatsen i det loppet som Hagentoy vann från spets senast. Springspår nu och vid en lyckad start så borde han kunna komma ner i en hygglig position och då kan han vara med och utmana om segern.

10 Eder Bob gjorde det bra vid vinsten näst senast. Med lite klaff här så är han inte borta.

Ranking DD-1: A 7 B 1,11,3,6,10,9,4 C 2,5,8

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
4 Merritt radar upp segrarna. Han vann rätt enkelt i ett V75 lopp på Gävle för ett par veckor sedan. Han är både stark och snabb och från ett bra utgångsläge så kan han bli svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken.

1 Andre Agassi kommer med tre raka segrar. Han vann väldigt enkelt med sparade krafter senast. Han är ännu obesegrad från spets så här blir det nog ett försök att hålla upp ledningen och skulle det lyckas så kan han rinna undan till en ny seger över den korta distansen.

5 Twinkle Kronos har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han travade då i spets och såg ut att gå mot segern men han stannade till den sista biten så Ottens Dibaba som vann loppet och även Fonda Boko tog sig förbi så det blev bara en tredjeplats. Han utmanar om ledningen igen fast det är inte säkert att han kommer dit men med en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme.

8 S.G.Charpentier debuterade för Oscar Berglund i den senaste starten. Det slutade med ett misslyckande för han galopperade då bort sig i ledningen som slagen. Iskallt läge men vid klaff så är han inte borta.

11 Pontiac S.W. gjorde en bra prestation som tvåa i ett lopp som vanns av M.T.Keepontrotting senast. Blir det överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

10 Fragolini Am har visst kunnande men hon har inte vunnit på länge. Det behövs en hel del klaff för att hon ska ha någon chans och att vinna loppet blir nog tufft.

Ranking DD-2: A 4 B 1,5,8,11,10,3,7 C 2,12,9,6

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto