DD Tips Eskilstuna

Publicerad på 27 Okt 2020 - 12:10

DrTrav

DrTrav

27 Okt 2020 - 12:10

DD-tips Eskilstuna Måndag 27/10

DD-1 2,3
DD-2 2,3,11

6rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel - 1 2640m auto
2 Ready Doc va väldigt bra i sin comeback i senaste starten. Till ikväll lär man gått framåt ännu mer med.det loppet i kroppen och Ready Doc ska försöka leda från start till mål ikväll.
Utnyttjar kusken Jörgen S Eriksson Ready Docs egenskaper på rätt sätt och kör.i ett jämt hårt tempo så kommer detta ekipage bli svåra att fånga in.

3 Zenzero Jet visade verkligen upp sig för allmänheten i somras när man stod för ett par riktigt fina segrar och prestationer. Men I de två senaste starterna har man tyvärr ägnat sig åt galopp. Men kapacitet och kunnande vet vi finns där och skulle man få till det igen i kvällens lopp ska man inte räknas bort. Besitter ruskiga sista 700m om man vaknat på rätt sida ikväll.

5 McGarret har det strulat för endel på slutet. I den senaste starten galopperade man bort en fin prestation. Men håller man sig till rätt gångarter hela loppet så besitter man fin fart för klassen. Formen borde vara nära zenit då man inför ikväll har tre lopp i kroppen efter lite vila.

6 Mr Marvelous har stort kunnande men inte visat något på ett längre tag och blir därför bara en outsider i mina ögon. 

Min Vinnare: 2 Ready Doc
Spets efter 500: 2 Ready Doc
Skrällen: 3 Zenzero Jet
Rankingen: A: 2,3 B 5,9,6,11,8,7 C 1,4,12,10

Dagens Dubbel - 2 1640m auto
3 Tiger Journey visade toppform i sin senaste start, då vann man enkelt och i fin stil från ledningen. Tiger Journey är dessutom startsnabb och har ikväll ett bra utgångsläge. Ifrån spetspositionen har man tagit sex av sex möjliga segrar. Kommer man dit ikväll kommer man sälja sig väldigt dyrt.

2 Eddy West är ytterligare ett ekipage som kommer med toppform till den här starten. Man kommer med två raka segrar som är tagna på bra och rejält sätt. Näst senast valde man att ladda för ledningen och tog hand om den positionen genom hela loppet och avgjorde trots tufft tempo enkelt. I senaste starten valde man ett annat upplägg, då stod man för grovjobbet i spåren sista 700m och satte nosen först över mållinjen. Ska bli spännande och se vilken taktik man väljer idag. Men oavsett så ska man räknas tidigt här.

11 Dark Roadster fick äntligen betalt för sin fina form i senaste starten när denna fyraåriga valacken fick sätta nosen först. Bakspår är inget som är positivt, men skulle det bli tempo på loppet kommer Dark Roadster bjudas in och då får man inte nonchalera honom.

6 Frodo S. är en kapabel fyraåring som är under utveckling. Han har en fin löpskalle och kommer inte vika ner sig vid rätt lopp. Björns uppgift här blir att hitta ner i en vettig position och sen gå med i ryggar så länge som möjligt.

Min Vinnare: 3 Tiger Journey
Spets efter 500: 3 Tiger Journey
Skrällen: 11 Dark Roadster
Rankingen: A:3,2 B 11,6,4,10,9,8 C 7,1,5,12

Lycka till med spelen

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto