DD Tips Eskilstuna 13/12

Publicerad på 13 Dec 2020 - 12:50

DrTrav

DrTrav

13 Dec 2020 - 12:50

DD Tips Eskilstuna Söndag 13/12

DD1:1,2,3,4
DD2: 4 Ready Roc

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
3 Dakar Brodde stod för ett fint formbesked i den senaste starten när man fick sätta nosen först i ett enkelt lopp. Idag har man ett bra utgångsläge och är min tidiga ledare av loppet. Lars-Åke Söderholm som sitter i vagnen kan sen själv välja vilken taktik man vill ha. Men oavsett upplägg är Dakar Brodde garanterad ett bra lopp och är min förstahäst.

2 Duke Ratzeputz är en fyraåring med bra kvalité. Nu har man även fått några lopp i kroppen efter en sen årsdebut vilket borde göra sitt för formkurvan. Idag har man perfekt utgångsläge, och det är även firma Timo Nurmos och Jorma Kontio ihop bakom Duke Ratzeputz vilket bara det räcker långt för dagen.

1 Global Attention har inte haft det rätta flytet när man varit ute och stött på tufft motstånd på slutet. Men nu mot något enklare motstånd så skulle det bara lösa sig från innerspåret så har Global Attention en vass slutspurt som kommer fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 3 Dakar Brodde
Spets efter 500m: 3 Dakar Brodde
Skrällen:
Ranking: A 3,2 B 1,4,7,9,10,6 C 8,12,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
I den avslutande avdelningen hittar vi min spik på Dagens Dubbel, 4 Ready Doc. Denna femåring höll okej som två från ledningen i den senaste starten i ett lopp med över 100,000kr i förstapris. Dessförinnan hade man två raka segrar i bagaget. Idag tror jag på återigen ett offensivt upplägg och Ready Doc är min tidiga ledare av loppet. Dessutom är min tolkning att detta är den häst av de betrodda som är minst missgynnad av att gå med skor. Kommer man till ledningen idag tror ska detta var en hög segerchans och jag spikar.

Motbud
5 Young King fick göra grovjobbet i tredjespår under slutvarvet i den senaste starten, höll då farten hela vägen in i mål. Detta är en femåring som har styrkan som sitt främsta vapen, han tål att göra jobbet själv under loppen. Men med det kanske lite väl tuffa loppet senast i bagaget kanske man är något mer passiva med denna kapabla travare idag? Oavsett taktik så är man tidig på systemet om man garderar.

6 Tyrolean King är skrällen i loppet. Detta är en sexårig hingst med fin stam som nu gjort tre starter i sin nya regi utan att riktigt fått till det. Skulle det lossna för Tyrolean King idag med de loppen i kroppen kommer man vara med långt framme.

Min Vinnare: 4 Ready Doc
Spets efter 500m: 4 Ready Doc
Skrällen: 6 Tyrolean King
Ranking: A 4 B 5,6,12,11,8,10,2 C 3,9,7


Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto