DD Tips Eskilstuna 13/4

Publicerad på 13 Apr 2021 - 10:08

DrTrav

DrTrav

13 Apr 2021 - 10:08

DD-tips Eskilstuna Tisdag 13/4

DD-1 7 Grevin Sisu
DD-2 4,5,6,7,10

5rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 7 Grevin Sisu som är streckad på 20% på V64. Han såg fin ut som fastlåst näst senast och avgjorde på bra sätt i ett lopp som kördes i högt tempo hela vägen i den senaste starten. Grevin Sisu är väldigt allround och har uppenbarligen toppform för dagen. Han kan öppna bra och är både snabb, stark och har en härlig inställning. Spår sju och kort distans är kanske inte optimalt, men hästen är så pass tuff att han måste räknas tidigt ändå. Motståndet är heller inget som skrämmer på förhand och med skickliga Ulf Ohlsson i vagnen väljer jag att ta ställning för en spelvärd spik.

Motbud
4 Cruise blir favorit i loppet. I den senaste starten strulade det med positionerna och man fick tillslut backa sist. Men i skymundan gick man 11,3 sista 800m. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och med Björn Goop i vagnen igen ses ekipaget somd en troliga ledaren av loppet. I den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Men när det skiljer en hel del på steken jämfört med min spik, så väljer jag att ta ställning emot.

Nämner även 5 Mooney som har visat upp en fin utvecklingskurva på slutet. Trots sina sju år tar denna valacken steg framåt för varje start. I den senaste starten var man ute på V75 och avslutade sista 800m på 09,9. Mooney har sin bästa bit tillslut, och skulle det gå något för snabbt där framme kommer hans avslutning att bita bra.

Min Vinnare: 7 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 4 Cruise
Skrällen:
Ranking: A 7 B 4,5,1,3,10,2,6 C 9,11,8,12

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
10 Jaguar Dream är talangen som inlett året lovande med två segrar på tre starter. I den senaste starten var man ute på V75 och såg helt lysande ut, man tog enkelt hand om ledningen och gick sedan undan via 1,10 sista 800m. Ikväll är det dock andra förutsättningar med bakspår över korta häcken men sett till kapacitet och kunnande ska man trots förutsättningarna ha bra segerchans. Jaguar Dream är tuff och rejäl och har en tung avslutning att tillgå.

6 Urban Kronos är skrällen för mig. Detta är en åttaåring som behövt de senaste två starterna för att hitta formen, men nu kommer man till start med en formkurva som pekar uppåt. Det är en klar fördel med 1640m och skulle favoriten komma bort på något sätt från sitt bakspår ökar seger chanserna för Urban Kronos. Till endast 7% är man ett givet streck på min kupong.

5 Maze Runner är även intressant ikväll trots sin årsdebut. Detta är en sexåring som är kvick iväg från start och gillar förutsättningarna med kort distans. Med siktet inställt på ledningen och barfota runt om kan man mycket väl rinna undan från ledningen trots avsaknaden av lopp i kroppen.

4 Short In Cash är en grund kapabel sjuåring som varit över i Frankrike och införskaffat sig hårdhet. Med en resultatrad som är allt annat än bra så är Short In Cash i behov av att leverera resultat. Distansen är kanske inte optimal men när jag väl är inne och garderar loppet så kan jag inte nonchaleras hans kapacitet. Streckas på systemet.

7 Ural är ytterligare en skräll i loppet. Han har inte heller den vackraste programraden men Susanne Richters åttaåring är betydligt bättre än vad som går att utläsa ur programmet. Ural gillar distansen och har tidigare visat att man kan avsluta riktigt vasst med den rätta resan. 5% är aningen för lågt i min bok.

Min Vinnare: 10 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 5 Maze Runner
Skrällen: 6 Urban Kronos
Ranking: A 10 B 6,5,4,7,9,1,3 C 8,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto