DD Tips Eskilstuna 15/2

Publicerad på 15 Feb 2021 - 08:23

DrTrav

DrTrav

15 Feb 2021 - 08:23

DD-tips Eskilstuna Måndag 15/2.

DD-1 7 Rose Stahl
DD-2 1,5,9

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, jag väljer att ta ställning för 7 Rose Stahl i denna avdelning som annars är rejält streck krävande om man istället väljer att gardera. Detta är ett femårigt sto som nu fått två lopp i kroppen inför dagens start. Hon var bra direkt i comebacken och gick i mål som tvåa efter ett ett lopp i rygg på ledaren. I den senaste starten fick hon aldrig se dagens ljus efter man valt att sitta kvar i andraspår när tåget gick. Med de krafterna obrukade från senaste starten hoppas jag vi kommer få se en löpsugen Rose Stahl ikväll. Man är kvick från start och prickar Mika Forss starten är detta min tidiga ledare av loppet. Därifrån är man sen hästen att slå. Nu med lopp i kroppen väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
8 Baula var rejäl vid sin seger för två starter sedan, då avslutade man sista varvet på 15,6. Senast var man ute på V75 och mötte bland annat Lupin Håleryd som vann. Man var då spelad till 7,48 på toton, vilket säger endel om kapaciteten denna femåring håller, även om hon inte var som bäst i den starten. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bakspår på startvolten och man behöver förlita sig på att det löser sig längs vägen. Men kunnande för att blanda sig i segerstriden finns absolut. Givet streck för den som garderar.

13 Fantaghiro Brick har ingen rolig programrad, men denna fyraåring besitter bättre form än vad som går att utläsa. I den senaste starten satt man fast med gott om krafter obrukade över mållinjen. Behöver får det serverat lite i loppen men skulle det klaffa och man får smyga med i ryggar in på upploppet kommer man fälla många. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 Rose Stahl
Spets efter 500: 7 Rose Stahl
Skrällen: 13 Fantaghiro Brick
Rankingen: A: 7 B 8,13,12,4,11,10,15,6 C 2,1,5,14,3,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Young Da Vici fick äntligen utdelning på sin fina form i den senaste starten, då vann man enkelt via 13,0 sista 800. Det var även årsdebut, och det troliga är att man gått framåt ytterligare med det senaste loppet i kroppen. Ikväll har man ett okej utgångsläge och man kommer troligen sitta i en bra position direkt. Förstahäst i min bok.

1 Give Me Ten mötte 5 Young Da Vici senast och höll då bra som tvåa efter att tarvat loppet igenom utvändigt om ledaren. Idag har man fått ett perfekt utgångsläge och man är min troliga ledare av loppet. Från den positionen är man hästen att slå. Givet streck på kupongen.

Skrällen är 9 Zeus Bi som fick ett snällt lopp senast. Han har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start, dessutom har man ett fint smygläge som bör passa Zeus Bi bra. Med formen i antågande är detta ett roligt streck i loppet till 6%.

Min Vinnare: 5 Young Da Vici
Spets efter 500: 1 Give Me Ten
Skrällen: 9 Zeus Bi
Rankingen: A: 5,1 B 9,10,3,8 C 2,7,6,4

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto