DD Tips Eskilstuna 20/6

Publicerad på 20 Jun 2021 - 14:40

DrTrav

DrTrav

20 Jun 2021 - 14:40

Dagens Dubbel Eskilstuna 20/6

DD-1 9 Mellby Jinx
DD-2 2 Lara Boko

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 -  Casumo -  LeoVegas -  Unibet

Dagens Dubbel 1 -2140m Auto

Här kommer min första spik på Dagens Dubbel,  jag tror att 9 Mellby Jinx normalt sett har en bra chans att vinna det här loppet. Att spika från ett bakspår i ett uttagningslopp är väl såklart lite riskabelt men han har en bra rygg att följa vid starten och det känns som att borde kunna sitta vettigt till omgående och Erik Adielsson är en skicklig kusk taktiskt. Han vann en Breeders Crown-final under fjolåret och senast var han ute i treåringseliten. Det blev fel den gången och han kunde aldrig vara med i någon segerstrid, men avslutningen var dock positiv och med tre lopp i kroppen borde han vara redo för en topprestation nu.

Motbud
2 Carl Halbak har fått ett klart bättre läge och har visat att han är en talangfull travare. Senast var hästen inte som bäst, men det finns förklaringar till det och han var inte helt kurant för dagen. Skulle han få avancera framåt och överta ledningen blir han väldigt svårslagen men jag tror det är stor risk för att han får göra jobbet utvändigt om 5 Mellby Joker och jag är inte helt säker på formen, med tanke på insatsen senast.

5 Mellby Joker öppnar fort från start och borde sitta i ledningen om Robert Bergh trycker av från start. Det är lite långt sedan den senaste starten, men det är goda träningsrapporter och skulle han få fuska bort lite av loppet i ledningen, kan han rinna undan.

Min Vinnare: 9 Mellby Jinx
Spets efter 500m: 5 Mellby Joker
Skrällen: 5 Mellby Joker
Rankingen A: 9 B:2.5.10.7.3.8 C: 4.1.6

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto

2 Lara Boko har sett otroligt fin ut vid två raka segrar och verkar vara lite extra till häst. Nu hårdnar konkurrensen och hon ställs inför sin tuffaste uppgift hittills och man väljer att dra lite extra växlar och rycka skorna på samtliga hovar. Jag tror att hon sitter i ledningen omgående och i ett uttagningslopp tror jag ingen kommer att sätta upp tempot utvändigt och hon får rinna undan till sin tredje raka seger.

Motbud
3 Lacille Boko har tävlat mot tuffare hästar än vad Lara Boko har gjort och de tre senaste loppen han hon inkasserat två segrar och en andraplats. Senast vann hon ett Breeders Crown-lopp och formen verkar vara på sin plats. Hon kan inte öppna speciellt fort från start men Erik Adielsson borde kunna söka sig en bra position för att köra till slut. En finalplats borde vara inom räckhåll och hon skulle mycket väl kunna visa sig vara hårdare än 2 Lara Boko över upploppet.

Jag nämner även 4 La Fille De Niky som ser ut att vara en talangfull dam och hon har inlett sin travkarriär med två raka segrar.

1 Elena K.J vann från ledningen senast men jag tror inte att hon kan hålla ut Lara Boko från start här. Hon borde åtminstone få en bra resa på innerspår och chanserna att lifta med till en finalplats borde vara hyggliga.

Min Vinnare: 2 Lara Boko
Spets efter 500m: 2 Lara Boko
Skrällen: La Fille De Niky
Rankingen A: 2.3 B:4.1.9.7.8.C:6.11.5.10

Lycka till  

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto