DD Tips Eskilstuna 30/1

Publicerad på 30 Jan 2021 - 15:09

DrTrav

DrTrav

30 Jan 2021 - 15:09

DD Tips Eskilstuna Lördag 30/1.

DD1: 3,8,10,14
DD2: 5 Joseph Boko

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta oddså trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 140m volt
8 Helluva Am kommer till dagens start med fyra raka segrar i bagaget. Detta fyraåriga sto har verkligen fått det att lossa nu hos tränaren Katja Melkko efter en något trevande start. Idag ser uppgiften något klurig ut med bakspår på fram volten. Men från stallet är man trots spåret förhoppningsfulla och förväntar sig en bra prestation. Kapacitet, kunnande och framförallt form finns för att vara med i segerstriden i detta lopp. Förstahäst.

14 Havana Boko gjorde det bra i den senaste starten, det var Erik Adielsson för första gången och med varvet kvar intog man dödens och med 500m till mål tryckte man sig till ledningen och kunde vinna till synes enkelt via 1,10 sista 800m. Enligt rapporterna ska denna tjejen uppåt i träningen inför dagens start och med Erik i vagnen återigen är man ett givet streck på min kupong.

3 Harvard Student gjorde i den senaste starten debut för Magnus Jernemyr, det blev ledningen och seger direkt. Man meddelar att Harvard Student känns fin hemma i träningen inför dagens start och i min bok ska man räknas in i segersnacket här också även om man står något hårt inne på pengar.

Min Vinnare: 8 Helluva Am
Spets efter 500m:
Skrällen: 14 Havana Boko
Ranking: A 8,14,3 B 10,6,7,11,1,2,12 C 5,13,9,15,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Joseph Boko är en finsk gäst som vet vad det handlar om när det gäller att sätta nosen först över mållinjen. Han har tidigare haft det något tufft att räcka till på Svensk mark, men efter att fått ett tävlingsuppehåll där man kunnat bygga på denna femåring hemma i tärning så har man kommit tillbaka som en segermaskin och vunnit sina fem senaste starter. Med formen på topp och förmågan att öppna kvickt är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Given förstahäst och spik på Dagens Dubbel.

3 Ole fick ge sig senast i ett lopp som var över 2640m. Nu är man tillbaka till den mer passande distansen 1640m. För två starter sedan imponerade man vid segern, då gick man i dödens. Idag har man ett passande utgångsläge och kommer vara med långt framme. 

1 Grevin Sisu fungerade som väntat inte med voltstart i den senaste starten. Men för två starter sedan var man bra från ledningen och fick segerdefilera. Från detta utgångsläget kommer man få ett bra lopp och till endast 9% som man är man ett givet streck om man garderar. 

4 Tullibardine Boe var beredd på V75 i den senaste starten men det blev tidig galopp då. Från stallet meddelar man att hon ska vara förbättrad till dagens start och detta är en tjej som trivs på hemmabanan. Det aviseras även från stallet att det kan bli amerikansk vagn för första gången vilket såklart vore intressant. Tullibardine Boe besitter en vass avslutning som kommer fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 5 Joseph Boko
Spets efter 500m: 1 Grevin Sisu / 5 Joseph Boko
Skrällen: 4 Tullibardine Boe
Ranking: A 5 B 3,1,4,2,10,6,12,9 C 8,7,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto