DD Tips Eskilstuna Måndag 9/3

Publicerad på 9 Mar 2020 - 14:16

DrTrav

DrTrav

9 Mar 2020 - 14:16

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Eskilstuna och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Eskilstuna Måndag 9/3
DD1: 1,5,8,9,11
DD2: 8 Kitsune

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
5 Tullibardine Boe kommer till den här starten med fin form. Näst senast så kom hon med en rejäl avslutning från kön fram till en enkel seger. Gången efter det så travade hon utvändigt om ledaren och plockade ner denne men hon fick ge sig mot Yukon Bay som avslutade fort så det slutade med en andraplats. Knivigt spår i volten här men om hon kan hålla sig till rätt gångart så kan hon bli farlig om Richard L Jansson kan ge henne ett bra lopp.

11 Matter Of Fact har gjort en start för sin nya tränare Reijo Liljendahl. Hon var då ute i ett litet fält och satt långt bak men hon spurtade sedan klart bra till tredjeplatsen bakom Carisma Sisu som vann det loppet. Nu är hon anmäld barfota runt om och det kan ge en extra växel så kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här gänget.

8 All Cash gjorde det bra som tvåa näst senast. Det följde hon upp med ett galoppmisslyckande men det var inte slutsålt när hon galopperade bort sina möjligheter då. Kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon vara spännande här.

1 Metallica I.R. hade sparade krafter i mål senast. Löser det sig från innerspåret här så har hon en bra spurt att ta till och då kan hon vara långt framme här.

9 Rafale D'Inverne kommer ut i årsdebut nu så hon kan behöva loppet men klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka långt i comebacken här.

6 Imilie Boko galopperade bort sig senast. Springspår nu och med en lyckad start så kan hon öppna bra och då kan hon eventuellt nå spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 5,11 B 8,1,9,6,12 C 15,14,4,3,2,13,7

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
8 Kitsune kom med en stark avslutning från kön och nådde då andraplatsen bakom Totally Face som vann det loppet senast. Trist läge nu men en invändig strykning underlättar en del så kan hon hitta ner i en vettig position så är hon stark till slut och då kan hon blanda sig i segerstriden här.

1 Livi Opal H.M. kommer med fin form till den här starten. Hon kan öppna rätt fort men det är ändå inte säkert att hon kan hålla upp ledningen men löser det sig med en lucka till slut så kan hon bli farlig över upploppet.

2 Skylar G.G. är startsnabb så jag tror hon tar hand om ledningen här och skulle hon få bestämma en del i spets så kan det räcka till seger i comebacken här.

9 Totally Face tog karriärens första seger i den 27:e starten senast. Det blev då ett lopp i dödens innan hon tryckte sig till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så lyckades hon hålla undan till seger. Kan Kim Eriksson få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det bli en framskjuten placering igen.

4 Jilla May kommer till den här starten med två raka andraplatser. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och med lite klaff så kan hon vara långt framme på nytt.

6 I'm Best gjorde bara två starter under fjolåret och har varit borta länge så formen nu är oviss. Hon har en duktig kusk i Rikard N Skoglund så med lite klaff så kan hon överraska här.

Ranking DD-2: A 8 B 1,2,9,4,6,12,5,10,13 C 11,15,14,3

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto