DD Tips Eskilstuna Tisdag 2/6

Publicerad på 2 Jun 2020 - 14:53

DrTrav

DrTrav

2 Jun 2020 - 14:53

Fin träff på DD tipset igår. Ikväll avgörs loppen i Eskilstuna och nedan följer mitt tips.

DD Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
DD1: 1,8
DD2: 1,8,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
8 Opalis fick det fint serverat och vann väldigt enkelt med sparade krafter senast. Spåret är mindre bra men med Jorma Kontio i vagnen så tror jag en offensiv styrning är att vänta och då kan hon plocka ner det här motståndet från dödens om det skulle behövas.

4 Surf'N Turf (struken) tog en knapp seger från ledningen näst senast. Gången efter det så galopperade han uppgivet som slagen. Skulle han komma till ledningen igen så kan bli svår att nå men det är inte säkert att så blir fallet men ett bra lopp i den främre träffen borde han kunna få och då kan han duga en bit mot det här gänget.

1 Talassio har varit borta från tävlingsbanorna länge så formen nu är oviss. Han är kvick iväg så Örjan Kihlström kan sitta i spets direkt men med tanken på att han varit borta länge så kanske det är ett rygglopp som är att föredra och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

3 Joe Hoo Lee fick en bra resa senast men kunde inte mycket så det slutade med en femteplats bakom B.W.T.Caesar som vann det loppet. Gången innan det så fick han aldrig fritt så han kom i mål med sparade krafter. Tätare starter nu och nu åker jänkarvagnen på och från ett bra läge så kan han utmana om en god placering.

11 Golden News har gjort tre starter i ny regi för Hans-Owe Sundberg. Han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Vikens High Yield senast. Jobbigt läge här men vid klaff och överpace så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-1: A 8,4 B 1,3,11,12,5,2,10 C 9,7,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
12 Alexi Quick galopperade i ett tidigt skede och var sedan utan chans på segern i ett Breeders' Crown lopp som vanns av American Hill i återkomsten senast. Från springspåret på tilläggsvolten här så kan hon sitta i ett bra slagläge omgående om Björn Goop prickar bra i startögonblicket. Felfri nu så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in.

1 Global At Work fick ett perfekt lopp i vinnarhålet men hon kunde sedan aldrig riktigt gå i närkamp med Isa som vann enkelt från spets senast. Här tror jag att Jörgen Westholm provar att köra i ledningen så länge lampan lyser.

8 Lovemore var överlägsen vid spetsseger näst senast. Gången efter det ledde hon länge men Frankenstein Am avslutade strålande och fångade in henne till seger precis på linjen. Hon trivs när hon är med där framme så Iikka Nurmonen sänder nog framåt när tillfälle ges och då kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt.

11 Musett Af Djupmyra inledde året med två raka segrar. Nu har hon inte startat sedan mars så hon kan behöva loppet. Debut i ny regi för Troels Andersen nu men hon har 5 vinster på 8 starter och får hon ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter här.

14 Kavata Käll har fått två lopp i kroppen efter vila så formen nu borde vara i antågande. Hon gick en godkänd avslutning till femteplatsen bakom Karamel Hill senast. Klaffar det med löpningsförloppet här och om Kai P Jussila kan få en bra rygg att gå i så har hon en vass spurt att tillgå men att det ska räcka till seger nu det tror jag inte.

3 Karamell A.E. gick en positiv avslutning som trea i ett lopp där Living The Dream drog det längsta strået senast. Med en liknande spurt här kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-2: A 12,1,8 B 11,14,3,15,13 C 10,4,9,2,5,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto