DD Tips Eskilstuna Tisdag 29/9

Publicerad på 29 Sep 2020 - 14:28

DrTrav

DrTrav

29 Sep 2020 - 14:28

Dagens Dubbel-spelet avgörs i Eskilstuna ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
DD1: 10,11
DD2: 3,6,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
11 Victory Topline har inte lyckats på länge. Han satt fast med sparade krafter senast. Klaffar det med löpningsförloppet om om Jorma Kontio får gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

10 Cyrano De B. är väldigt stark och han vann på bra vis från ledningen senast. Han är inte lika bra bakom hästar så här tror jag att det kan bli ett tidigt avancemang fram mot dödens när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

7 Beartime kommer från en färsk seger. Motståndet höll ingen vidare klass då men han gjorde det ändå bra. Här har han fått springspår och vid en lyckad start så kanske han kan nå ledningen. Kommer han till spets så kan han bli leda loppet länge.

3 Expensive River avslutade starkt som tvåa bakom Zeta Kronos som vann från ledningen senast. Han kan öppna fort och det är inte omöjligt att han kan komma till täten här. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att vinna loppet.

8 Pikachu Face var mycket duktig när han vann från spets över kort distans näst senast. Med en fin smygare på innerspår och om han skulle hitta loss i god tid före mål så kan han bli farlig den sista biten av loppet.

9 Fonda Boko fullföljde starkt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Riptide R.D. senast. Med rätt resa här så är han stark till slut och då kan det räcka en bit här.

2 Lyx Håleryd tog över ledningen med dryga varvet kvar av loppet senast. Hon vann sedan mycket enkelt från den positionen. Kan Rikard N Skoglund servera henne ett bra lopp så kan hon ha vissa möjligheter mot det här motståndet också.

6 Hakon Von Haithabu försvann med en startgalopp senast. Springspår nu och prickar Ulf Ohlsson bra i startögonblicket så borde han kunna ramla ner i en hygglig position och har han en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 11,10 B 7,3,8,9,2,6 C 4,1,5

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
3 Mellby Hoffa har vunnit hälften av karriärens tolv starter. Han har inte startat på några månader så formen är oviss. Han kan kliva iväg bra från start och med en jänkarvagn på nu så tror jag det blir full laddning mot spets. Kommer han till täten smärtfritt så kan han bli svårfångad.

6 Juncio Boko har dragits med dåliga lägen en tid och han gillar inte att springa bakom hästar. Han är snabb iväg fast det är inte säkert att han kan komma till spets men skulle det lyckas är mycket vunnet. Han har vunnit från dödens tidigare med så han är inte helt beroende av spets även om ledningen är närmaste vägen till mål.

8 Jaguar Hill stumnade en del de sista 100 meterna i ledningen senast och han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Stonecapes Pecca. Han har fått ladda om batterierna ett tag efter den insatsen. Läget nu är mindre bra men med lite klaff och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

4 Hennig Lixarve fick vandra i dödens senast och han orkade inte riktigt och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Lady Youline. Det var väldigt många omstarter innan loppet till slut gick iväg då. Han kan öppna bra så kan Johan Wiman slinka ner i en hygglig position så kan han duga en bit mot det här gänget.

5 Tottenham vann ett billigt lopp näst senast. Han kom på vingel gången efter det och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Global U.S.A. Med rätt resa här så kan han ha vissa möjligheter.

11 Tyrolean Guy gör första starten på svensk mark i ny regi för Sofia Aronsson. Han är svårbedömd i debuten och han har inte varit helt lätt att träna. Han har fått två banjobb inför detta och skulle han ha en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 3,6,8 B 4,5,11,1,2 C 12,10,9,7

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto