DD Tips Färjestad 1/2

Publicerad på 1 Feb 2021 - 09:29

DrTrav

DrTrav

1 Feb 2021 - 09:29

Dagens Dubbel Färjestad 1/2.

DD-1 1.2.3.9.10
DD-2 8 Carat Du Gotier

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m Auto
1 Claude Debussy såg otrolig formstark ut i sin senast start och det var nog segern som rök när han galopperade under sitt avancemang med 400 meter till mål. Hästen har ofta problem med kurvorna och om man får ordning på den biten kommer man förmodligen vinna en del lopp framöver. Innerspåret kan vara en fara och man kan förmodligen inte försvara någon ledning men om man hittar ut från innerspåret och hanterar kurvorna bättre den här gången kan det mycket väl bli revansch nu.

9 Big Shot var bra från ledningen som tvåa i sin senaste start efter ett snabbt slutvarv men han fick se sig besegrad i dom sista stegen. Starten innan dess var han relativt betrodd i ett v75-lopp men han fick en jobbig resa den gången och tröttnade. Motståndet ser lämpligt ut den här gången och det känns som ett passande smyg-läge. Han har tagit rejäla kliv i sin nya regi och om det inte blir trafikproblem på vägen är han bra nog att runda samtliga.

2 Ithinkiama Genius är en grundkapabel herre som har tävlat i Finland under en period men han har levererat på svensk mark tidigare. Raden i Finland är inte särskilt imponerande med tre galopper på de fem senaste starterna men hästen har fått pausa ett par månader från tävlandet och det kan ha gjort hästen gott. Det är svårt att veta var hästen står formmässigt men på sitt kunnande är han intressant till låg spelprocent.

Streck även för 3 Rally Gunnar som har fått ett lopp i kroppen och har hög kapacitet. Jag tror att han är först fram att få överta ledningen av startsnabba 3 Ingemar Palema och där ifrån kan han mycket väl rinna undan. Statistiken med skor är dock inte så tilltalande och det är möjligt att det är en nackdel. Ändå given på kupongen.

Jag betalar även för 10 Rajah Silvio som inte alls fick till det under 2020 men som är bättre än vad raden visar och han har vunnit i tuffa sällskap tidigare i karriären.

Min Vinnare: 1 Claude Debussy
Spets efter 500m: 3 Rally Gunnar
Skrällen: 2 Ithinkiama Genius
Rankingen A:1.9 B:2.3.10.7.5 C:4.6

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
8 Carat Du Gotier var trea i ett stentufft lopp i sin senaste start och var endast slagen av Hazard Boko och Hawk Cliff den gången. Distansen var fel då och hästen lever mer på sin styrka än sin snabbhet. Nu är det längre distans och motståndet är betydligt mer överkomlig. Jag tror att fransmannens styrka kommer att bli avgörande och det ska vara en toppchans att vinna det här loppet. Jag tvekar inte när jag hamrar in spiken.

Motbud
1 Choco Garline är en startsnabb häst och är den troliga ledaren i loppet och med 40 meters försprång på min spik känns det som den farligaste motståndaren. Det är ett litet frågetecken om formen är där nu med bara ett lopp i kroppen efter vila men han kommer säkert vara förbättrad till den här starten. Jag tror att distansen är i det längsta laget men om formen är där och han får bestämma i ledningen kan han vinna här. Jag tror dock inte att man orkar stå emot min spik sista biten.

Jag har svårt att se något annat hot i loppet även om 12 Conrads Wilhelm gav ett fint intryck senast och han är bra om han får spara på speeden så länge som möjligt. Hästen fungerar över alla distanser och med rätt ryggar kommer han säkerligen ta en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Carat Du Gotier
Spets efter 500m: 1 Choco Garline
Skrällen: 12 Conrads Wilhelm
Rankingen: A:8 B:1.12.7.11.3.5.4 C:9.2.6.10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto