DD Tips Färjestad 12/4

Publicerad på 12 Apr 2021 - 11:33

DrTrav

DrTrav

12 Apr 2021 - 11:33

DD Tips Färjestad Måndag 12/4

DD1: 2,3,5,7,10
DD2: 1 Hållihop

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Cyrano De B min ide i loppet. Detta är en femåring som är härdad för klassen och som nu fått ett välbehövligt lopp i kroppen. I årsdebuten avslutade man i vanlig ordning starkt och stod för ett bra slutvarv. Känslan är att nu med lopp i kroppen så bör formen vara framflyttad en del. Motståndet är heller inte det värsta man stött på och när det även ser ut att bli lite körning från start så gynnas Cyrano De B. Det blir amerikansk vagn till kvällens start och det även även barfota runt om precis som senast vilket är optimalt. Till endast 15% är man en spelvärd försthäst i loppet.

2 Bag’s Simoni är kvick iväg från start och har ikväll fått ett spännande utgångsläge. Hanna Halme som sitter i vagnen lär ladda iväg vad som går från start för att försöka hålla upp ledningen initialt. I den senaste starten visade man att formen finns där när man vann från bakspår över kort distans. Kommer blanda sig i segerstriden även ikväll.

7 Royal Navy Neo blir favorit i loppet. Man stod för en bra årsdebut senast och vann enkelt via 11,7 sista 700m från ledningen. Nu har man spår en bit ut i banan och det väntas svar inifrån initialt och i min bok finns det viss risk för vingel härifrån och därför ska Royal Navy Neo ses som en sårbar favorit. Självklart kan man vinna loppet ändå men det krävs att man har en del tur med positionerna längs vägen och med Björn Goop i vagnen vägar jag inte lämna honom helt utanför systemet.

3 I'm A Believer kommer med fin form, i den senaste starten avslutade man rappt till seger och gången före var man tvåa via 11,2 sista 800m. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna hitta en bra position och ska inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 10 Cyrano De B
Spets efter 500m: 2 Bag’s Simoni / 7 Royal Navy Neo
Skrällen:
Ranking: A 10,2 B 7,3,5,8,6 C 1,4,9

Dagens Dubbel 2 - 1640m volt
Vi avslutar V64 spelet med att spika 1 Hållihop. Detta är en åttaåring som besitter hög kapacitet men som haft mycket besvär under sin karriär. Han har bara gjort 18 starter i livet och nu kommer valacken tillbaka efter tävlingsuppehåll. Vilket man inte ska vara allt för orolig för då Hållihop ofta brukar prestera bra direkt efter vila. Han kan öppna kvickt den första biten och är den troliga ledaren av loppet. I den positionen är man alltjämt obesegrad på sina sju försök och över korta häcken är man hästen att slå för övriga. Jag spikar.

Motbud
3 One Deep Valley är ett frågetecken inför kvällens start. I årsdebuten galopperade man och efter det har man varit struken. Men i grunden kan One Deep Valley en hel del och man är också kvick iväg från start även om han inte i normala fall inte tar längd på min spik initialt. Men man står bra inne i loppet och är ett givet streck vid gardering.

Nämner även 8 Global Black Money som satt fast med sparade krafter i årsdebuten senast. Ikväll har man ett spännande smygläge och skulle det lösa sig längsta vägen kommer man stå för en bra insats ikväll och vara med och göra upp om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 1 Hållihop
Spets efter 500m: 1 Hållihop
Skrällen: 8 Global Black Money
Ranking: A 1 B 3,8,2,11,7,5 C 10,9,6,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto