DD Tips Färjestad 14/12

Publicerad på 14 Dec 2020 - 10:44

DrTrav

DrTrav

14 Dec 2020 - 10:44

DD Tips Färjestad Måndag 14/12.

DD1: 3,5,6,9
DD2: 4,5

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
3 Inspector kördes offensivt direkt i comebacken i den senaste starten och höll bra som tvåa då. Nu lär formen vara förbättrad ytterligare med lopp i kroppen och han kan öppna kvickt bakom bilen. Inspector är den tidiga ledaren av loppet för mig. Han har tävlat barfota runt om i de sju senaste starterna vilket är ett minus inför idag. Men samtidigt har han vunnit två av sju lopp med skor. Knapp förstahäst.

5 Man of Steel har brottats med skador under en tid men nu har denna sjuåring kommit tillbaka på ett fint sätt. Han kommer till dagens start med en färsk seger i ryggen efter snygg spurt från fjärde ytter. Man of Steel ska räknas tidigt in i segerstriden idag.

9 Uncle Töll vann en klass II-final på rejält sätt för tre starter sedan och han har visat att han kan bära de prispengarna bra. Kommer senast från en seger från ledningen i ett kort lopp på Åby. Uncle Töll ska räknas tidigt här och spår nio behöver inte vara så dumt för honom.

Min Vinnare: 3 Inspector
Spets efter 500m: 3 Inspector
Skrällen:
Ranking: A 3,9,5 B 6,7,2 C 8,4,1

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
4 Gazza B.R. kommer med en fin seger i bagaget till dagens start, han fick öppna tufft för att nå ledningen men vann på bra sätt. Ikväll möter han passande motstånd och behöver troligen inte lägga lika mycket kraft för att komma till ledningen den här gången. Från ledningen är man hästen att slå. Given förstahäst.

Skrällen för mig är 5 Aces High. Denna åttaårige valacken har ikväll ett perfekt utgångsläge och kommer sitta bra med i loppet direkt. Skulle inte bli förvånad om Jan Silvén som sitter i vagnen kan hitta ner i rygg på ledaren och då skulle det bli mycket intressant att se vad Jörgen Johanssons travare kan skjuta till med om luckan uppenbarar sig på upploppet. Givet streck för mig bakom favoriten.

6 Gandalf Jaam kommer till kvällens start med tre raka segrar med sig i bagaget. I den senaste starten var man ute på V75 och vann via ledningen, då visade man mycket fin inställning när man såg slagen ut och kunde kontra tillbaka. Gandalf Jaam är också kvick iväg från start och det ska bli intressant att se hur mycket Jonas Moberg väljer att skicka iväg sin fyraåring ikväll. Tuppkammen på Jonas lär vara hög med tanke på tre raka segrar. Väljer ändå att stå över på Dagens Dubbel för att istället ta med min skräll och på så sätt få upp oddset. 

Min Vinnare: 4 Gazza B.R.
Spets efter 500m: 4 Gazza B.R.
Skrällen: 5 Aces High
Ranking: A 4,6 B 5,1,3,9,11 C 8,5,10,2,7,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto