DD Tips Färjestad 16/8

Publicerad på 16 Aug 2021 - 12:56

DrTrav

DrTrav

16 Aug 2021 - 12:56

Dagens Dubbel Färjestad Måndag 16/8
DD-1 2.4.6.9
DD-2 6.10
8 rader x 30 kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
6 Park View är snabb från start och är min spetsfavorit i loppet.
Micke J Andersson är en offensiv kusk och han lär göra sitt bästa för att leda loppet från start till mål. Han har gått bra tider hela tiden på norsk mark och hann vann ett lopp på Momarken över kort distans på 1.11.2. Från ledningen kan det vara hästen att slå men jag tror vi kan räkna med press utvändigt under loppet och det kan bli jobbigt att orka hela vägen.
4 Vitro Diablo vann ju ett V75-lopp i omgången från Jarlsberg över aktuell distans och slog bland annat ovan nämnda Park View då. Han vann loppet trots att han fick gå utvändigt om ledaren och det var ett fint intryck när han gick i mål på 1.11.3. Han var inte lika bra över medeldistans senast men fick trafikproblem under vägen och kunde inte göra sig själv rättvisa. Nu är det ett bra läge bakom bilen och det finns en viss möjlighet att hitta till ledningen. Han visade på V75 att han tål att göra jobbet utvändigt också och han kan mycket väl vinna den tunga vägen igen.
9 Uncle Töll har fått ett chansartad läge men har definitivt kapaciteten för att vinna det här loppet. Det behöver lösa sig vettigt från bakspåret men skulle det bli hård körning där framme mellan Park View och Vitro Diablo, skulle det gynna Uncle Töll kraftigt.
2 Vine Vision gör det bra hela tiden men vinner inte lopp speciellt ofta. Får han det bara serverat så har han en riktigt vass speed. Får spara på den till slut och då skulle det kunna vara en vinnare av loppet. Han kommer få ett bra lopp härifrån och sitter han med slagläge inför upploppet slår han de flesta.
Min VInnare: 4 VItro Diablo
Spets efter 500m: 4 Vitro Diablo / Park View
Skrällen: 2 Vine Vision
Rankingen A:4.6.9 B:2.5.1 C:8.7.3.11.12.10
Dagens Dubbel 2 - 2640m Volt
1 Zenato har fått spår 1 i volten och enligt tränaren ska han vara betydligt Snabbare i volten och han tror att man har en bra chans att sitta i ledningen. Om man skulle lyckas med det måste det vara en bra uppgift för en häst som har matchats tufft och samlat på sig hårdhet. Jag är dock mycket tveksam till att man klarar försvara ledningen och han kan bli över från det här läget och då måste man alltid hoppas att det löser sig under vägen. Står över på Dagens Dubbel.
Jag tycker att 6 Raj’s Oh Lord har visat mer startsnabbhet och jag tror att Micke J Andersson kan snuva favoriten på ledningen. Micke J brukar inte vara blyg så det skulle inte förvåna mig om han kör i ledningen men över lång distans mot hårt motstånd känns det mer troligt att man överlåter ledningen till någon annan. Streckas på Dagens Dubbel.
10 Hindenburgh Am står bra inne i loppet och är kanske loppets bästa häst?. Nu har han fått ett svårt utgångsläge med många hästar att runda och det känns som att han är formlös för dagen. Han är annars rejäl och går över distansen och vid form kan han kliva runt det här gänget. Givet streck.
7 Pegasus All Over är ingen raket ut men han har fått ett springspår och skulle han lyckas med att komma före 1 i starten och vara först fram utvändigt om Raj’s Oh Lord så skulle han kunna bli släppt till tät här efter en bit. Han har endast varit ute över medeldistans tidigare men distansen borde han hantera.
8 Bikila stod för en rejäl prestation senast när han vann från ett bakspår på Arvika och besegrade bland annat Endwithastar. Det är en häst jag gillar som blixtrar till med jämna mellanrum och han kan mycket väl vara ett skrällbud igen.
11 Victor C vann över lång distans i förra starten och kommer hit med bra form och med ett bra lopp kan han vara ett drag nu också.
2 Ikaros Di Quattro kan få problem i volten men om Hans Crebas kan få iväg honom på ett bra sätt så utmanar han också om segern om han tävlar på topp. Det är alltid lite frågetecken när man har varit ifrån på grund av sjukdom men kunnandet finns.
Min Vinnare: 10 Hindenburgh Am
Spets efter 500m:1 Zenato/ 6 Raj’s Oh Lord / Pegasus All Over
Skrällen: 8 Bikila
Rankingen A: 10.6.1.7 B:.8.2.11 C:5.12.4.9.3
Lycka till med spelet


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto