DD Tips Färjestad 21/12

Publicerad på 21 Dec 2020 - 18:01

DrTrav

DrTrav

21 Dec 2020 - 18:01

DD Tips Färjestad Måndag 21/12

DD1: 2,3,4,8,9
DD2: 2 The Lucky One

5 rader x 50kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1- 2140m auto
8 Athos Race är en stark och rejäl travare som är van att tävla i tuffa sammanhang. Idag har man lottats till ett otacksamt utgångsläge, men på pappret är det bästa hästen i fältet när han lever upp till sitt fulla kunnande. Det är fuktiga Ulf Stenströmer som tränar och det är Ulf Ohlsson som håller tömmarna för dagen. Löser det sig bara någorlunda från detta utgångsläge är man med och gör upp om segern ikväll. Förstahäst.

3 Waikiki Silvio gjorde en mini comeback i den senaste starten, då gick man bra bakom Cab Lane via en vass avslutning. Nu med den genomköraren innanför västen kommer Björn Goops sexåring vara ytterligare förbättrad till kvällens start och måste ses med en god segerchans ikväll. Visst frågetecken till hur han fungerar med skor, då han har en andraplats som bäst hittills i karriären med skor på hovarna. Tidig på systemet ikväll.

9 Nisse Sånna är jämn och säker och står ofta för fina prestationer, men vinner inte så ofta. Idag har man ett okej utgångsläge där man sitter med i ett andraspår direkt om man vill. Skulle sen tempot bli högt i loppet gynnar det denna femåring som besitter en vass avslutning.

Skrällen är 4 Önas Nougat som nu gjort två starter för Ulf Stenströmer och han visade bra fart för två starter sedan när man stod för en snabb långsida och tryckte sig till ledningen, orkade inte hela vägen in till mål då. Men nu med bättre form och två lopp för Ulf innanför västen tror jag på en bättre chans. Dessutom är man min tidiga ledare av loppet och jag hoppas man väljer att köra i den positionen för då kommer man leda loppet länge. Skräll.

Min Vinnare: 8 Athos Race
Spets efter 500m: 4 Önas Nougat
Skrällen: 4 Önas Nougat
Ranking: A 8,3 B 9,4,2,7,5 C 6,1

Dagens Dubbel 2 - 1640m volt
2 The Lucky One är draget i loppet för mig. I den senaste starten stod man för en fin prestation när man satte nosen först i mål efter man gick 13,0 sista 1000m. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Denna sjuåring har vunnit tre av åtta lopp över distansen och har tre av fyra segrar från ledningen. Nu med formen på topp och ledningen i sikte är han hästen att slå för övriga om han når spets. Streckad till endast 6% i skrivande stund gör jag honom till en spelvärd förstahäst i min bok och spik på Dagens Dubbel.

9 Valkyria K är ytterligare en häst i loppet med formen på topp. Ho stod i senaste starten för en bra prestation där hon vann loppet trots att det blev kort galopp efter 50m. Bakspår i voltstart är aldrig perfekt men skulle det lösa sig för denna sexåriga tjejen som tränas av Håkan Andersson så kommer hon vara med i segerstriden ikväll.

8 Pine Muscle startar också i andra volten ikväll, och med ett tufft utgångsläge så är det inte lätt över kort distans även om kapacitet och kunnande finns. ikväll möter man enklare hästar än vad man är van vid och det gör att jag ändå väljer att betala för honom på systemet. Även om det krävs en del klaff längs vägen härifrån.

Min Vinnare: 2 The Lucky One
Spets efter 500m: 2 The Lucky One
Skrällen:
Ranking: A 2 B 9,8,3,6,4,5,7 C 1,11,10,12


Lycka till med spelet


Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto