DD Tips Färjestad 23/8

Publicerad på 23 Aug 2021 - 14:01

DrTrav

DrTrav

23 Aug 2021 - 14:01

DD Tips Färjestad Måndag 23/8

DD1: 5,9
DD2: 1,4,10

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Ska 9 Pacific Face få revansch ikväll, han var ute i Åby Stora Pris senast och blev störd till galopp med 750m kvar till mål. Pacific Face hade mycket krafter kvar när galoppen kom i sin speciella stil. Nu går han ned ett par klasser och håller han sig bara till rätt gångart är också segerchansen hög. Han ät stark och rejäl och trots att han kommer behöva göra jobbet i loppet är han given förstahäst.

Dubblar ändå systemet med 5 Nappa Scar vars form är svårbedömd efter en längre skadefrånvaro. Men Per Lennartsson fina hingst har en spännande uppgift framför sig här på pappret. Han är kvick iväg från start och ska i normala fall ha goda chanser på ledningen väl i den positionen kommer man bita ifrån sig bra. Skulle det dessutom strula en aning för favoriten längs vägen stiger även segerchanserna för Nappa Scar. Till endast 8% känns ekipaget spännande och jag hoppas inte Per Lennartsson fuskat med träningen hemma på gården.

Nämner även 4 Cash Okay som inte fick chansen i det senaste framträdandet, ett lopp som duktiga Bill's Man vann på norska V75. Ikväll är det enklare emot och det är Björn Goop i vagnen vilket känns spännande på förhand. En skräll som inte ska glömmas vid gardering.

Min Vinnare: 9 Pacific Face
Spets efter 500m: 5 Nappa Scar
Skrällen: 5 Nappa Scar
Ranking: A 9 B 5,4,7,1,3,6 C 2,10,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Marble Arch var ute i en tuff V75-final senast och hade tomt i tanken när galoppen kom med 100m kvar till mål. Men för tre starter sedan fick vi se Marble Arch fina kapacitet när hon vann från dödens. Ikväll möter hon något enklare och ska ses med bra segerchans från ett bra utgångsläge. Är anmäld med amerikansk vagn vilket är intressant.

Men given på systemet är också 1 Isan som kommer från Hans Crebas som verkar ha full form på stallet för dagen. Hon försvann med tidig galopp på V75 senast men dessförinnan har hon två raka segrar på kontot. För två starter sedan imponerade hon gick undan till en ohotad seger från dödens sista 900m. Från bricka ett är hon garanterad en fin löpning och skulle det bara klaffa någorlunda är detta ett givet segerbud till 9%.

Plocka även med 10 Del Ray Pellini på systemet som gjorde det riktigt bra för två starter sedan när hon vann överlägset från ledningen. Ikväll blir uppgiften annorlunda men hon har även visat sig rapp bakifrån. Det är anmält amerikansk vagn och med lite klaff längs vägen kommer hon kunna avsluta vasst.

Nämner även 6 She Follow Me som hamnar utanför systemet ikväll. Men hon besitter en bra högstanivå. Har nu fått ett lopp i kroppen efter halsinfektion och kommer troligen gå framåt en hel del formmässigt nu. Ett streck för den som har råd.

Min Vinnare: 4 Marble Arch
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Isan
Ranking: A 4,1,10 B 6,8,11,5,3 C 9,2,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto