DD Tips Färjestad 26/4

Publicerad på 26 Apr 2021 - 15:46

DrTrav

DrTrav

26 Apr 2021 - 15:46

DD Tips Färjestad Måndag 26/4

DD1: 1,3,11,12,13
DD2: 3 Classichap

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m auto
11 Mikkel H.R. gjorde årsdebut i den senaste starten och man genomförde det loppet på bästa sätt, man vann loppet efter att bestämt från ledningen i jämnt tempo. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut med bakspår, men med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och en bra prestation är att vänta. Ikväll blir det även första gången med Carl Johan jepson i vagnen. Förstahäst.

Skrällen är 12 Ies Elisabet. Detta är ett femårigt sto som inte startat sedan Januari har men den tjejen är troligtvis den som besitter bäst fart i loppet och ska därför tas på allvar. Hon har genom sin karriär startat på i tuff konkurrens och någon gång ska man få betalt för den hårdheten man införskaffat sig. Att det blir första gången med Magnus A Djuse i vagnen samt att man rycker skorna gör att jag räknar med att Ies Elisabet är väl förberedd inför kvällens start. Med de rätta ryggarna under slutrundan kan man till 4% inte nonchalera henne.

Framhåller även skrällen 13 Au Gratin som har gjort flera bra lopp på slutet utan att få vinna. Detta är en sexåring som står på tur för seger, dessutom blir det amerikansk vagn till kvällens start vilket är intressant. Till 5% betalar jag för Au Gratin.

Vill även nämna att 1 Ready Trophy förstärks av Jorma Kontio i vagnen till dagens start. Detta är en stark och rejäl femåring som går hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 11 Mikkel H.R.
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Ies Elisabet / 13 Au Gratin
Ranking: A 11,12,13 B 1,3,9,6,7,5,10 C 14,2,8,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Classichap är en individ som trivs över sprintdistansen och ikväll ser även uppgiften passande ut på förhand. Man reser över till Sverige med en häst i form och man är kvick iväg från start. Med tanke på att värsta motbudet till spets har innerspår och gör årsdebut är jag inne på att Classichap kommer sitta i ledningen efter en bit idag. Därifrån är man sen hästen att slå. Till 21% är spelvärdet högt och jag spikar på Dagens Dubbel. .

Tidig bakom är 2 Sahara Peyote som stod för en stark slutrunda i den senaste starten, en prestation som räckte hela vägen till seger. För två starter sedan gjorde man det bra i ett tufft lopp som Click Bait vann. Ikväll är det enklare emot och det är även aviserat barfota runt om och amerikansk vagn vilket är intressant.

Söker man ytterligare streck är 1 Maze Runner tidig. Detta är en valack som besitter bra kunnande i grunden. Men att det idag är årsdebut och att man varit struken inför denna starten gör att jag vill se honom visa form innan jag går på honom. Men på pluskontot finns att det blir barfota runt om och Ulf Ohlsson i vagnen. Given vid större gardering.

Min Vinnare: 3 Classichap
Spets efter 500m: 3 Classichap
Skrällen:
Ranking: A 3,2 B 1,9,7,8,4 C 5,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto