DD Tips Färjestad 4/12

Publicerad på 4 Jan 2021 - 13:26

DrTrav

DrTrav

4 Jan 2021 - 13:26

DD Tips Färjestad Måndag 4/1

DD1: 1,2,3,7,10,11
DD2: 9 Quite E.Wood

6 rader x 40kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
2 Nisse Roc spurtar alltid bra med rätt resa. För två starter sedan var man inte som bäst, men senast kunnde man åter känna igen Nisse Roc som gjorde det bra som tvåa. För tre starter sedan vann man över den aktuella distansen och idag med perfekt utgångsläge tycker jag spelvärdet finns på åttaåring. Förstahäst.

3 Missing Tooma gjorde en okej insats senast i sin comeback efter ett kortare tävlingsuppehåll. Nu med ett lopp i kroppen borde formen vara framflyttad för denna valack som innan det varit ute i Breeders' Crown-semifinal. Missing Tooma har hög kapacitet och i sina bästa stunder befinner hon sig i skiktet precis bakom de bästa. Distansen har man visat att man klarar av tidigare. Enda frågetecknet är vart man hamnar från start? Jag är inne på att 1 Aces High håller upp ledningen. Men med lopp i kroppen är man ett tidigt segerbud oavsett position.

1 Aces High är min tidiga ledare i loppet. Man är kvick iväg från start och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Skulle vilja se Jan Silvén prova i ledningen ikväll, men skulle man släppa ledningen i ett andraskede finns segerförhoppningar från positionen rygg på ledaren. Till endast 6% är man ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 2 Nisse Roc
Spets efter 500m: 1 Aces High
Skrällen: 1 Aces High
Ranking: A 2,3 B 1,11,7,10,4,5,8 C 12,6,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Vi avslutar dagens Dagens Dubbel med att spika 9 Quite E.Wood. Han är gynnad av strykningen på den tidigare favoriten Polly Avenue men jag var inne på att spika honom redan innan strykningen blev officiell. Quite E.Wood verkligen hittat sig själv igen hos tränaren André Eklundh. I den senaste starten gick man i mål med sparade krafter och intrycket lyste nästagångare. Quite E.Wood skrevs upp i boken och nu gör man den där “nästa starten” och jag kommer gå på honom. Med några startsnabba på framspår hoppas jag det kan bli lite körning från början och att Quite E.Wood. utnyttjar det under slutvarvet och rundar samtliga. Spik.

Motbud
3 Vikens Brummer var inte som bäst i den senaste starten, men denna femåring besitter fin kapacitet i grunden. Ikväll har man hyfsade förutsättningar, man skulle kunna vara den som tar hand om ledningen och lyckas man med det är man hästen att slå för övriga.

5 Personal Goals också kvick iväg från start och kan nu med lite mer plats på volten i och med strykningen även han hitta till ledningen. Oavsett tror jag man hittar en bra position och skulle man få ett bra lopp besitter denna åttaåring en vass avslutning. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Quite E.Wood
Spets efter 500m: 3 Vikens Brummer
Skrällen: 5 Personal Goals
Ranking: A 9 B 3,5,8,2,10,7 C 4,6,11


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto