DD Tips Färjestad 7/4

Publicerad på 7 Apr 2023 - 10:59

DrTrav

DrTrav

7 Apr 2023 - 10:59

DD Tips Färjestad Fredag 7/4

DD1: 2,4,5
DD2: 1,14

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Prins Carl Philips lopp med 300.000kr i förstapris. 

2 Seven Nation Army gjorde comeback och årsdebut senast på Momarken. Han stod då för en klart bra avslutning på en bana med speciella förutsättningar. Då hade han dessutom skor på hovarna. Nu väntar en fin bana, barfota runt om och lopp i kroppen för Seven Nation Army vilket är högintressant. Utgångsläget är passande och från bricka två har han goda möjligheter att hitta till spets. Väl i den positionen är sesn segerchansen god. 

Det ska även bli spännande att se topphästen 4 Iznogoud Am som idag gör en spännande årsdebut. Iznogoud Am kommer med ett bra 2022 bakom sig, han slutade bland annat tvåa i Sprintermästaren bakom Francesco Zet. Iznogoud Am besitter både snabbhet och styrka vilket gör honom allround. Från stallet meddelar man att Iznogoud Am är redo för en bra prestation direkt och givetvis ska han räknas in i segersnacket. 

Nämner även 5 Jimmy Ferro B.R. som är en spännande Love You avkomma. Förväntningarna är höga på hästen och farten har han redan visat finns där. Skulle det bli lite körning i loppet initialt och Jimmy Ferro B.R får smyga med och spara på speeden kommer det gå undan tillslut. 

Min Vinnare: 2 Seven Nation Army
Spets efter 500m: 2 Seven Nation Army
Skrällen:
Ranking: A 2,4,5 B 3,1 C 7,6,8


Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
1 Round Cube trivdes inte med banan senast i comebacken så den prestationen ska man inte dra för stora växlar av. Detta är en individ som lever på sin styrka och som gynnas av den längre distansen idag. Formen ska vara uppåt enligt tränaren Fredrik B Larsson som meddelar att Round Cube tränar positivt.Från bricka ett på start här är Round Cube min ledare av loppet och på en snabb Färjestads bana är jag inne på att han sen kommer leda loppet länge. Tipsetta.

Väljer ändå att dubbla systemet med 14 Elegant C.N. som imponerat flera gånger då han besökt Sverige. Elegant C.N är allround och gör alltid sitt oavsett vilket upplägg på loppet det handlar om. Tre varv idag ska inte vara några problem och han trots 40m tillägg är jag inne på att han kommer kunna utmana Round Cube när upploppet närmar sig. 

För den som sen har råd känns också 13 Certainly tidigt. Han gjorde bort sig tidigt i ett stayerlopp på Solvalla senast. Men från stallet är tydligt att man siktar mot de stora långloppen under året och med tanke på detta kan vi förvänta oss en bra prestation från Certainly idag med tanke på plumpen senast. Han har utvecklat sin snabbhet mycket det senaste året och med tanke på detta ska han räknas tidigt bakom mitt lås idag. 

Min Vinnare: 1 Round Cube
Spets efter 500m: 1 Round Cube
Skrällen:
Ranking: A 1,14 B 13,9,2,5,6,3 C 12,15,7,8,11,10,4


Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto